Vind et gavekort til et supermarked med appen Tjek Kemien 📲 Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Vind et gavekort til et supermarked: Konkurrencebetingelser

Her er de betingelser der gælder, når du deltager i Forbrugerrådet Tænk Kemis konkurrence om at vinde et gavekort til dit favorit supermarked med appen Tjek Kemien.

Foto: Forbrugerrådet Tænk Kemi · 10. maj 2022
Appen Tjek Kemien

Konkurrence om produkter af plastik

I denne konkurrence sætter Forbrugerrådet Tænk Kemi fokus på skadelige stoffer i produkter af plastik med appen Tjek Kemien.

I produkter af både blødt og hårdt plast kan du finde en række stoffer, som er på EU's liste over særligt problematiske stoffer for din sundhed og miljøet. Det kan fx være ftalater, flammehæmmere, klorparaffiner, bestemte farvestoffer og tri-butyl-tin.

Alle disse stoffer kan du tjekke dit legetøj, yogamåtte, sportsjakke, havehandsker mm. for i appen Tjek Kemien og være med til at få skadelig kemi frem i lyset.

Når du deltager i konkurrencen med appen Tjek Kemien, kan du vinde et gavekort til en værdi af 1.500 kr. til dit favorit supermarked.

Konkurrenceafholder

Denne konkurrence er oprettet og drives af nedenstående:

Forbrugerrådet Tænk Kemi
Ryesgade 3A, 2. th.
2200 København N
Kontaktperson: Katja Laukkonen Ravn, klr@fbr.dk
I det følgende kaldet ”Konkurrenceafholder”

Konkurrencen er ikke oprettet af og drives ikke af Facebook eller Instagram. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du vil som deltager i konkurrencen via. Facebook eller Instagram udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

De uploadede billeder vil ikke blive videregivet eller brugt til andre formål uden deltagernes tilladelse.

Hvordan deltager du?

Du deltager i konkurrencen ved at følge disse 4 trin:

  1. Download appen Tjek Kemien i App Store eller Google Play.
  2. Scan eller søg på et produkt lavet af eller med indhold af plastik, fx badesandaler, en yogamåtte, havehandsker, legetøj, drikkedunke mm.
  3.  Tryk på ”send en forespørgsel” og udfyld information om produktet til virksomheden.
  4. Tag et screendump af din forespørgsel og send det til os. Du kan sende på 3 forskellige måder. Du kan uploade billedet i en kommentar under konkurrenceopslaget på Facebooksiden ”Forbrugerrådet Tænk Kemi”, du kan tagge os i din Instagramstory med tagget @forbrugerraadettaenk eller sende en mail med billedet til klr@fbr.dk 

Tjek Kemien er en del af projektet Life AskREACH (No. LIFE16 GIE/DE/000738), og er delvist finansieret af LIFE programmet fra EU Kommissionen.

Tjek Kemien app
I denne video kan du se, hvordan du bruger appen Tjek Kemien.

Hvem kan deltage?

Alle i alderen 18 år og opefter, som har sendt en forespørgsel afsted efter de 4 trin, kan deltage i vores konkurrence. Det er gratis at deltage i konkurrencen.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen.

Er du i tvivl om de 4 trin eller oplever tekniske udfordringer på appen, så skriv til os på Facebook, Instagram eller på mail og få hjælp til at deltage.

Præmie

Forbrugerrådet Tænk Kemi/ konkurrenceafholder udtrækker i alt 3 vindere af konkurrencen, der hver vinder et gavekort til et supermarked efter eget valg til en værdi af 1.500 kr.

Konkurrenceafholder afholder pågældende konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Periode

Konkurrencen afholdes fra tirsdag d. 10/5 til og med tirsdag d. 31/5 2022. Umiddelbart efter konkurrencens afslutning findes vinderne.

Vinderen

De 3 vindere findes umiddelbart efter konkurrenceperiodens afslutning og findes ved lodtrækning blandt billeder af forespørgsler fra Facebook og Instagram. Vinderen til blive kontaktet via. Facebook eller Instagram og offentliggøres på Facebooksiden ”Forbrugerrådet Tænk Kemi” og vores Instagramside @forbrugerraadettaenk. Vinderne skal oplyse navn og adresse via en webformular. Vinderne har 7 dage til at udfylde informationerne. Hvis Forbrugerrådet Tænk Kemi ikke har fået oplysningerne inden for de 7 dage, trækkes en ny vinder.

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholderen, Katja Laukkonen Ravn, på mail klr@fbr.dk