Sådan vælger du det bedste regntøj til børn
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Regntøj til børn: Vælg det rigtige

Børneregntøj skal holde dit barn tørt i regnvejr, være nemt at få af og på samt behageligt at være i. Få de gode råd til at købe regntøj til ungerne.

Astrid Grunert Rantorp · 24. april 2020
Regntøj til børn

Sådan vælger du det rigtige regntøj til børn

Regntøj til børn skal holde dit barn tørt, når det danske vejr byder på regn. Det skal også være nemt at få af og på samt behageligt at være i.

Forbrugerrådet Tænk tester hvert år børneprodukter og kårer de bedste i test. Baseret på vores erfaringer fra tidligere test af regntøj og flyverdragter har vi samlet en række informationer og tips i denne artikel, så du kan finde det bedste regntøj til dit barn.

Børnene skal med, når du køber regntøj

Regnsæt skal du helst købe sammen med dit barn. På den måde kan du være sikker på, at regntøjet sidder ordentligt uden at stramme, og at det hverken er for stort eller småt.

Åndbart eller vandtæt regntøj?

Regntøj skal selvfølgelig være vandtæt. Det vil sige, at det skal have vandsøjletryk på over cirka 5.000 mm. Meget regntøj angiver, hvilket vandsøjletryk det kan tåle.

Regntøjet er mest behageligt, hvis det udover at være vandtæt, også er åndbart. Aktive børn vil ellers hurtigt kunne få det varmt og ubehageligt vådt under den tætte jakke.

Vil du læse hele artiklen nu?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?