Babyalarmer: Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse babyalarmer er de bedste i test

En god og pålidelig babyalarm kan give ro og sikkerhed til forældrene, men skal I vælge en babyalarm kun med lyd eller en med video? Vi har testet og fundet de bedste af begge slags.

Morten Steincke · Foto: Getty Images · 10. marts 2022
Disse babyalarmer er Bedst i Test

En babyalarm kan hjælpe dig med at holde øje med det lille bar, når det fx sover til middag i barnevognen udenfor. Men ikke alle babyalarmer har lige lang rækkevide, og nogen har svært ved at nå igennem vægge og etageadskillelser.

Disse babyalarmer har vi testet

Vi har testet 25 babyalarmer. I vores babyalarm test har vi laboratorie-testet både babyalarmer som kun registrere lyd og alarmer, som også har kamera.

De testede mærker er fra Philips, NeoNate, Babymoov, Capidi, Ikea, Motorola og Alecto.

Prismæssigt koster de testede babyalarmer fra 249 kroner til 1.709 kroner.

Vær opmærksom på rækkevidden af babyalarmen

Du kan ikke helt regne med den rækkevidde, producenten angiver på pakken, for den rækkevidde, som producenterne selv opgiver, er ofte uden forhindringer. Det er altså den rækkevidde, som babyalarmen kan sende til forældreenheden, uden at der står noget som helst i vejen.

Så snart der er en forhindring, fx en væg, bliver rækkevidden mindre. Det betyder, at I ikke bare kan forvente, at den rækkevidde, der står anført på æsken, også holder i praksis, når I begynder at bruge babyalarmen, og der står et træ eller en væg imellem.

Som tommelfingerregl kan du regne med at rækkevidden bliver halveret, når der kommer en væg i vejen, men i et enkelt tilfælde i testen bliver rækkevidden hele ti gange mindre.

I testen kan du under de enkelte produkter se rækkevidde med forhindring.

Her er de bedste babyalarmer

Babyalarmer kun med lyd klarer sig godt. Video-babyalarmerne klarer sig mindre godt. Det er blandt andet rækkevidden, der trækker ned for video-babyalarmerne. Her kan du se de bedste babyalarmer med både lyd og video.

 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?