Denne nøddecreme smager ikke så godt
Ingen af de ti nøddecremer i testen smager grimt, vurderer både de to smagseksperter og de 100 forbrugere. Nogle nøddecremer vækker dog ikke videre begejstring.

Nøddecreme består primært af sukker, fedt og nødder. Og det er svært at få noget, der består af de ingredienser, til at smage direkte grimt.
Konsistens, sødme og smagen af nødder varierer dog meget fra nøddecreme til nøddecreme. Og blandt de 100 smagstestere i Forbrugerrådet Tænks nøddecreme test er begejstringen da heller ikke lige høj for alle nøddecremer.
De dårligst vurderede nøddecremer i testen er tilmed blandt de dyreste.
Dyre og rene nøddecremer taber smagstesten
Änglamark Nøddepålæg har en meget grov og rustik konsistens.
Nøddecremen skiller sig på den måde ud fra de øvrige nøddecremer i testen.
29 ud af de 100 forbrugere har noteret, at konsistensen er grynet. Forbrugerne noterer også, at smagen er syntetisk.
Änglamark Nøddepålæg har både en smag og en konstistens, der ikke falder i alle forbrugeres smag.
Log ind eller bliv medlem
Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Disse to nøddecremer er uden palmeolie
Nøddecreme består primært af sukker og fedt. Fedtstoffet er ofte den omdiskuterede palmeolie. Se hvilke nøddecremer, der ikke indeholder palmeolie.

Denne nøddecreme smager bedst
10 nøddecremer er smagstestet af 100 forbrugere. Se om favoritten Nutella er den nøddecreme, som flest synes bedst om.

Hvad er marcipan?
Marcipan må kun kaldes for ren rå marcipan, hvis indholdet af mandler er over en bestemt grænser. Se hvornår marcipan er marcipan her.