Denne nøddecreme smager ikke så godt
Ingen af de ti nøddecremer i testen smager grimt, vurderer både de to smagseksperter og de 100 forbrugere. Nogle nøddecremer vækker dog ikke videre begejstring.
Nøddecreme består primært af sukker, fedt og nødder. Og det er svært at få noget, der består af de ingredienser, til at smage direkte grimt.
Konsistens, sødme og smagen af nødder varierer dog meget fra nøddecreme til nøddecreme. Og blandt de 100 smagstestere i Forbrugerrådet Tænks nøddecreme test er begejstringen da heller ikke lige høj for alle nøddecremer.
De dårligst vurderede nøddecremer i testen er tilmed blandt de dyreste.
Dyre og rene nøddecremer taber smagstesten
Änglamark Nøddepålæg har en meget grov og rustik konsistens.
Nøddecremen skiller sig på den måde ud fra de øvrige nøddecremer i testen.
29 ud af de 100 forbrugere har noteret, at konsistensen er grynet. Forbrugerne noterer også, at smagen er syntetisk.
Änglamark Nøddepålæg har både en smag og en konstistens, der ikke falder i alle forbrugeres smag.
Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Disse to nøddecremer er uden palmeolie
Nøddecreme består primært af sukker og fedt. Fedtstoffet er ofte den omdiskuterede palmeolie. Se hvilke nøddecremer, der ikke indeholder palmeolie.
Denne nøddecreme smager bedst
10 nøddecremer er smagstestet af 100 forbrugere. Se om favoritten Nutella er den nøddecreme, som flest synes bedst om.
Mørk chokolade: Disse er Bedst i Test
Mørk chokolade kan smage meget forskelligt, også selvom de alle har et kakaoindhold på 70 %. Se hvilke chokolader vores testpanel foretrækker.