Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 57

Er økonomiske rådgivere altid uafhængige? Få svaret i vores test af 41 økonomiske rådgivere. Læs også testen af ulykkesforsikringer, som svinger voldsomt i pris.
Af Lasse Olsen
28. Maj 2019
Forbrugerrådet Tænk Penge 57

Forbrugerrådet Tænk Penge tester og undersøger

Økonomiske rådgivere er ikke altid uafhængige

Har du boliglån, billån og egen pensionsopsparing? Så kan det godt betale sig at få en finansiel rådgiver til at kigge din økonomi efter. Men rådgiverne er ikke altid uafhængige, og priserne svinger meget.

Enorme prisforskelle på ulykkesforsikringer

Har du en ulykkesforsikring? Så kan du spare flere tusinde kroner ved at skifte den dyreste ulykkesforsikring ud med den billigste. Det viser vores test af ulykkesforsikringer.

Gå ikke glip af lignende test:

Få Forbrugerrådet Tænk Penge med posten

Forbrugerrådet Tænk Penge udkommer hver 2. måned fyldt med test, artikler, guides og forbrugerjournalistik om penge og privatøkonomi - bank, pension, forsikringer, realkreditlån og investeringer.

Få Forbrugerrådet Tænk Penge tilsendt med posten. Af tekniske årsager findes magasinerne ikke som pdf på taenk.dk

Som medlem får du særpris på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

I denne udgave kan du også læse om:

Ferie: Skal du betale med kontanter eller betalingskort?

Skal du betale med betalingskort, veksle penge eller hæve kontanter lokalt, når du rejser til udlandet? Få tips til betaling på ferien.

Benzin, diesel, el, hybrid eller brint: Hvilken bil skal du vælge?

Benzin- og dieselbiler har fået konkurrence af el-, hybrid- og brintbiler. Men hvilken biltype passer bedst til din økonomi, boligsituation og dit kørselsmønster? Få svaret i magasinet.

Realkreditlån: Derfor betyder kursen noget for dig

Realkreditlån er mere end rente og bidragssatser. Kursen har nemlig stor betydning for, hvad realkreditlånet koster dig, og hvor mange penge du får til at købe bolig for.

Forsikringer: Hvilke skal du have? Og hvilke kan du undvære?

Har du behov for indboforsikring, kaskoforsikring, rejseforsikring eller katte- og hundeforsikring? Vi guider dig igennem 10 forskellige forsikringer.