Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Dit medlemsblad: Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerjournalistik og vores grundige produkttest er i højsædet i Forbrugerrådet Tænks medlemsblade. Læs mere om, hvilket blad, du som medlem får ind af døren.
Af Anne-Katrine Nørholm
17. Marts 2016
Forbrugerrådet Tænk medlemsblade
Foto: Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænks blad tester og leverer forbrugerjournalistik

Forbrugerrådet Tænk tester produkter – for eksempel vaskemaskiner, autostole, telefoner, solcreme og fødevarer – på et videnskabeligt grundlag og ofte i samarbejde med søsterorganisationer i andre lande.

I magasinet kan du læse om forbrug i bred forstand. Mange medier bringer forbrugerstof, men Forbrugerrådet Tænk vil være grundigere: ”Hvis denne historie kunne stå i en avis, kan den ikke stå i Forbrugerrådet Tænks blad”.

Med test og journalistik vil Forbrugerrådet Tænk støtte danske forbrugeres oplyste, kritiske valg.

Let for den enkelte at træffe et godt valg

Ambitionen er at påvirke markedet ved at fremme den gode og sikre kvalitet på bekostning af den dårlige.
Forbrugerrådet Tænks medlemsblad vil bide industri, detailhandel og politikere i haserne ved at påpege uacceptable produkter og forhold på markedet, herunder alt det, der hæmmer en fri konkurrence.

Vores mål er, at det skal være let for den enkelte at træffe et godt valg, Forbrugerrådet Tænk skal være relevante for alle forbrugere - hele livet og vi vil opnå et forbrug i balance.

Annoncefrit

Forbrugerrådet Tænks medier er annoncefri zoner! Vi køber selv de produkter, som vi tester, og bladene modtager ikke tilskud eller gaver fra nogen. På den måde håndhæver vi nidkært vores uafhængighed. På den måde sikrer vi vores frihed til at publicere netop det, som, vores research viser, er rigtigt.