Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Hvor er testen?

Test fjerner vi af og til, hvis der er blevet for gamle. Få overblik over hvilke test, vi har slettet og fjernet - og få også forklaringen.
Af Jesper Frydland-Raun
25. Maj 2016
Foto: Forbrugerrådet Tænk

Testen er væk, men hvorfor?

Vi vil gerne gøre det let for dig at finde relevante og aktuelle test og gode råd om købet, brugen og afskaffelsen af mange forskellige produkter - samt dine rettigheder, hvis noget går galt, på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside.

Derfor har vi på taenk.dk lavet en grundig gennemgang af samtlige test og vurderet deres aktualitet. Det betyder, at vi især har fjernet ældre test af produkter, der ikke længere er tidssvarende.

Det kan være, at mange af produkterne ikke længere er på markedet, eller fordi der er tale om produkter, der må formodes at være produktudviklet siden vores test.

Du kan dog fortsat finde tests, der er 2, 3 eller 4 år gamle. Alder, har nemlig nødvendigvis ikke noget at gøre med, om en test fortsat er aktuel og brugbar.

Herunder kan du se, hvilke test vi har fjernet. Har vi andet indhold, du med fordel kan se i stedet, linker vi til.

Disse test har vi fjernet fra taenk.dk:

Sådan finder du en test

For at finde den test, du ønsker, skal du klikke på "Test og forbrugerliv" i menuen i toppen af taenk.dk. Her vælger du den kategori, som din test hører under. For eksempel finder du testen af fladskærme i kategorien "Elektronik", testen af plæneklippere i kategorien "Hus og have" og i kategorien "Børn" finder du blandt andet testen af autostole og klapvogne.

Er du i tvivl om, hvilken kategori den ønskede test findes i, kan du altid besøge oversigten over alle vores test:

Se alle test på vores oversigt ved at klikke her

Nye test kommer løbende til

Som medlem har du fortsat adgang til massevis af aktuelle og uafhængige test af en lang række produkter. Og vi opdaterer jævnligt vores hjemmeside med nye test.

Vil du gerne have information om nye test og sidste nyt om dine rettigheder, når du handler?

Skriv dig op til vores nyhedsbreve og få sidste nyt direkte i indbakken.