Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem
Om os /

Social

Titel

Forbrugerrådet Tænk: Sammen er vi stærkere

Forbrugerrådet Tænk er en forbrugerorganisation, der arbejder for at gøre det let for alle forbrugere, men endnu lettere for vores medlemmer. Læs, hvad vi gør for dig som medlem.
Af Jesper Frydland-Raun
30. April 2019
Sammen er vi stærkere
Foto: iStock

Forbrugere står stærkere sammen

Tilbage i slutningen af 1940’erne fandt en række forbrugere ud af, at de ville stå stærkere over for producenter og lovgivere, hvis de stod sammen. Sådan er det også i dag – også selvom lovgivningen er blevet bedre og produkterne mere sikre end dengang.

Mere end 80.000 personlige medlemmer og 30 organisationer og forbrugergrupper står sammen i Forbrugerrådet Tænk.

Som medlem hos os, hvad enten du er en privatperson, eller du er en del af en organisation, får du en række fordele. Du er også med til at sikre dine og alle vores andres rettigheder og vilkår som forbrugere i Danmark.

Her er dine medlemsfordele

Bliv personligt medlem af Forbrugerrådet Tænk

Som medlem er du med til sikre, at vi sammen kan bekæmpe problematisk kemi i dagligvarer, uklare deklarationer, uforståelige vilkår i banken, hos forsikringsselskabet, eller når du køber en bolig.

Du er også med til at sikre, at vi gennem vores tests arbejder for bedre produkter. Noget, der kommer dig og alle os andre til gavn.

For når vi tester, fremhæver vi ikke kun de bedste produkter. Vi sørger også for, at dem, der står bag produkter, der ikke lever op til forventningerne eller til lovgivningen, får det at vide.

Meld dig ind i Forbrugerrådet Tænk, inden problemet opstår. Det gør det meget nemmere at være dig. Vi kan hjælpe dig både med adgang til test, rådgivning og juridisk hjælp, hvis du altså er medlem.

Bliv medlem allerede i dag

Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du:

 1. Få hjælp til at vælge det bedste produkt med vores test
  Som medlem har du adgang til alle vores uvildige og videnskabelige test på tænk.dk, så du altid kan få vejledning til at vælge de bedste og mest sikre produkter på markedet.
   
 2. Få rådgivning om dine rettigheder
  Hvad skal du gøre, hvis din vare er gået stykker, eller hvis den vare, du har købt på nettet, ikke dukker op? Det kan Forbrugerrådet Tænks telefonrådgivning hjælpe dig med.
   
 3. Læs Forbrugerrådet Tænks medlemsblad
  Vores medlemsblad Forbrugerrådet Tænk udkommer 10 gange om året, og det er fyldt med tests og dybdeborende historier om forbrug. Som medlem kan du enten få medlemsbladet sendt lige til døren og du kan læse det online i en elektronisk udgave.
   
 4. Få betalt dit klagegebyr af Forbrugerrådet Tænk
  Hvis du har problemer med en virksomhed, og du vil klage til Forbrugerklagenævnet, skal du først gennem en mægling, der koster 100 kroner. Det gebyr dækker vi for dig som medlem.

Bliv medlem allerede i dag

Skal din organisation være medlem af Forbrugerrådet Tænk?

Forbrugerrådet Tænk arbejder for et forbrug i balance både miljø-, sundhedsmæssigt og økonomisk, og det gør vi i samarbejde med 30 organisationer og forbrugergrupper.

Vi har lavet flere kampagner med vores medlemsorganisationer, vi indgiver tit høringssvar sammen, og vi samarbejder om at skabe bedre vilkår for forbrugerne i Danmark. Din organisation eller forbrugergruppe kan også blive medlem af Forbrugerrådet Tænk og være med til at forme forbrugerpolitikken i Danmark.

Læs mere om mulighederne for organisationsmedlemskab hos Forbrugerrådet Tænk

Se alle medlemsorganisationer i Forbrugerrådet Tænk

Vær med i kampen for bedre rettigheder

Som medlem af Forbrugerrådet Tænk er du med til at give alle os forbrugerne en stærk stemme. Sammen varetager vi i Forbrugerrådet tænk alle forbrugeres interesser i både store politiske forhandlinger og ude i butikkerne til daglig.

Bliv medlem allerede i dag