Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Forsikring: Fald ikke for samlerabat

Forsikringer bliver ikke altid billigere, fordi du samler dem hos ét selskab. Forbrugerrådet Tænk Penges test viser, at du ikke altid får den ventede rabat.
Af David Bergeon
1. November 2017
Forsikring: Fald ikke for samlerabat
Foto: iStock

Billigste forsikringer er ikke samlet

Samlerabatter er et løfte om rabat, hvis forbrugerne køber og dermed samler flere produkter hos for eksempel samme teleselskab, bank eller forsikringsselskab.

En test i magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge fra april 2016 viser, at det generelt ikke kan betale sig at samle forsikringerne hos ét selskab, selv om selskabet tilbyder samlerabat.

I testen har magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt den samlede pris og dækning på de 4 mest udbredte skadesforsikringer: Familie- og indboforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring og bilforsikring for både pris og dækning. 

Spar tusindvis af kroner

Forsikringsselskaberne er bedømt ud fra pris og kvalitet på de 4 forsikringer. De 2 billigste selskaber scorer højest i den samlede bedømmelse, og de er samtidig de eneste 2 selskaber i testen, der ikke tilbyder samlerabat.

Vælger du den billigste løsning hos et selskab uden samlerabat, eller kombinerer du de billigste forsikringer fra 2 selskaber, kan du spare mellem 3.000 og 5.000 kroner i forhold til prisen hos det dyreste selskab med samlerabat.

Sådan finder du den billigste forsikring

På Forsikringsguiden.dk* kan du sammenligne forsikringsselskaber og forsikringer og finde dem, der passer bedst til dig.

Læs mere om Forsikringsguiden.dk

*Forsikringsguiden dækker mere end 90 % af markedet for de forsikringstyper, du finder på Forsikringsguiden.

Kan du få en billigere husforsikring?

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet 16 forskellige husforsikringer i 2018. Testen viser, at der er store forskelle på priser og mindre forskelle på, hvordan selskaberne dækker dit hus.

Køb abonnement på Forbrugerrådet Tænk Penge allerede i dag, og få tilsendt magasinet med testen af husforsrikringer 2018.

Du får også test af boligkredit og kassekredit, samt viden om penge og privatøkonomi.