Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Sådan har vi testet kaffekapsler

Kaffen er smagsbedømt af 2 eksperter, og på et laboratorium er der testet for indhold af akrylamid samt for mængden af koffein.
Af Gitte Sørensen
14. August 2014
Sådan har vi testet kaffe fra kapsler
Foto: Scanpix/Iris

Eksperter har smagsvurderet kaffen

2 smagseksperter har bedømt smagen. Kaffen blev serveret i anonyme kopper, uden at de vidste andet, end at der var tale om espressokaffe. 

Eksperterne er Troels Overdal Poulsen, der har arbejdet med kaffe i 13 år, og Jonas Astrup Nielsen, der har 8 års professionel erfaring med kaffe. 

Laboratoriet har testet for akrylamid

Indhold af det skadelige stof akrylamid er målt på et laboratorium. 

Koffeinindholdet målt i den færdige espresso

Koffeinindholdet i kaffen er blevet målt på laboratorium, og der er blevet målt i den færdige espresso. 

Samlet bedømmelse vægter således: 

  • Smag 80 %
  • Indhold af akrylamid 20 %.