Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Vær med til at gøre det let og trygt at handle

Når du handler, har du rettigheder, men de kommer ikke af sig selv. Som medlem af Forbrugerrådet Tænk er du med i kampen for at gøre det let og trygt at handle.
Af Forbrugerrådet Tænk
12. Januar 2018
70.000 medlemmer styrker vores stemme
Foto: iStock

Du er ikke alene mod producenter og lovgivere

Test, gode råd og rådgivning er en del af pakken, du får som medlem af Forbrugerrådet Tænk. Men dit medlemskab er også med til påvirke lovgivning, politik og producenter, så det bliver let og trygt for dig at handle.

Butikker kan være svære nok at overbevise, hvis du står med en defekt vare i hånden. Det bliver kun sværere for dig, hvis du tager sagen videre til en stor producent. Hos os får du hjælp og en stemme, så du ikke skal tage kampen på egen hånd nede i butikken.

Forbrugerrådet Tænk er en privat organisation, der repræsenterer dig overfor butikker, producenter og lovgivere, der for eksempel kan være mere optaget af billig produktion og besparelser på service end på dine behov og rettigheder.

Se 25 forkerte påstande om købeloven

Vi arbejder for dig bag lukkede døre

Rettighederne, du har, når du handler, er du med til at beskytte som medlem. Og du hjælper os med at forbedre dine rettigheder, fordi du er medlem.

Politikere, producenter og butikker lytter nemlig til os, fordi vi har dig og over 75.000 andre medlemmer i ryggen. Det gør os til dit og andre forbrugeres talerør og giver os en stærk stemme.

Gebyrer på kreditkort kan vi for eksempel forhandle om med lovgivere bag lukkede døre på dine vegne. En stigning på bare 50 øre kan nemlig over et år blive en dyr fornøjelse for dig som forbruger, selvom du næppe ville tænke over det i hverdagen.

Farlige produkter kan vi også med vores medlemmer i ryggen få trukket tilbage, når vi i medierne åbent lægger pres på producenten.

Bliv medlem - og gør en forskel

Du får altså ikke kun selv noget ud af dit medlemskab i form af test, guides og rådgivning, men du er også med til at gøre det lettere for alle andre forbrugere.

Bliv medlem og gør det let og trygt at være forbruger

Her gør du en forskel

Hvert år henter Forbrugerrådet Tænk flere sejre hjem for forbrugerne med medlemmernes støtte. Se for eksempel, hvilke forskelle vi gjorde for forbrugerne i 2017.

Det har Forbrugerrådet Tænk opnået i 2017