Prisjustering på medlemskab fra den 1. marts 2023 | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Prisjustering på medlemskab fra den 1. marts 2023

Fra den 1. marts vil der ske en generel prisjustering på medlemskab af Forbrugerrådet Tænk. Se de nye priser her.

Som medlem af Forbrugerrådet Tænk er du med til at støtte op om de mange kampe, der skal kæmpes på forbrugernes vegne – fx indenfor områder som energi, digital sikkerhed, klimakrise og kemikaliekrise.

Og herudover bliver du som medlem godt rustet til at træffe kloge, bæredygtige og prisbevidste valg i hverdagen, fx med prisvenlige testvindere, gode økonomiske råd og sparring med vores juridiske rådgivere.

Der er masser af arbejde, der skal gøres. Men som så mange andre organisationer og virksomheder oplever vi lige nu stigende omkostninger ved vores arbejde, bl.a. pga. inflation. Derfor vil der ske en prisjustering på medlemskaber fra den 1. marts 2023.

De nye priser pr. 1. marts 2023

divembed_priser

Som noget nyt er det en fordel at betale hver 6. eller 12. måned i stedet for hver måned. Hvis du ønsker at skifte din betalingsfrekvens og dermed få en lavere pris fremadrettet, kan du nemt gøre det her.

Har du et erhvervsabonnement eller et studiemedlemskab? Find din pris her

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte medlemsservice alle hverdage kl. 9-12, dog onsdag kl. 12-15 på tlf. 77 41 77 41 eller på medlemsservice@fbr.dk.

Tak, fordi du er medlem. 

Far med datter på skuldrende ude og gå en tur

Dine støtte gør en forskel

Der er brug for en stærk forbrugerstemme, som kan skubbe samfundet i den rigtige retning – fx på områder som digitalisering, energi og klimakrise. Jo flere medlemmer vi er, des stærkere står vi. Derfor gør dit medlemskab en forskel.