Medlemsfordel: Få en gratis og uvildig vurdering af dine investeringsomkostninger | Forbrugerrådet Tænk Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Medlemsfordel: Kan du spare penge på dine investeringer?

Få et uvildigt omkostningstjek af dine investeringer og 30 minutters rådgivning - kvit og frit.

 

Investerer du din opsparing? Så kan det godt betale sig at kigge nøje på omkostningerne. Der kan nemlig være mange penge at spare - særligt hvis du investerer via din bank.

Brug vores medlemstilbud og få en gratis vurdering af dine investeringsomkostninger og en uforpligtende samtale med Pengeministeriet, hvor du får gode råd til at nedbringe dem (normalpris: 2.500 kr.).

Sådan gør du

  • Tag et skærmbillede af dine investeringsdepoter og upload dem her sammen med dit navn og mailadresse. I linket finder du også en guide til, hvordan du tager skærmbilleder på både PC og Mac.

Log ind eller bliv medlem

Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Allerede medlem?

Derfor kan der være mange penge at spare

Grafen viser, hvad det koster at investere 1.000.000 kr. med hhv. en ÅOP på 1,00 pct. og en ÅOP på 1,50 pct, som det ofte koster gennem banken. Det sammenlignes med en ÅOP på 0,2 pct. + en fast pris på 6.000 kr. årligt, som er et realistisk alternativt til bankernes ÅOP.  

Som du kan se, kan ÅOP have meget stor betydning for størrelsen af dine omkostninger over mange år. Derfor kan det betale sig at søge efter de billigste investeringsmuligheder på hele markedet. 

divembed_PM

Hvem er Pengeministeriet?

Pengeministeriet er stiftet og ejet af Karsten Engmann Jensen, der bl.a. er kendt som økonomisk ekspert på DR. De tilbyder uvildig rådgivning om økonomi og investeringer.

Læs mere om Pengeministeriet

Om medlemstilbuddet

Dette medlemstilbud giver Forbrugerrådet Tænks medlemmer et overblik over de omkostninger, der er forbundet med deres nuværende investering samt hvilke alternative muligheder, der findes på markedet. Hvad det enkelte medlem foretager sig med deres investering, på baggrund af oplysninger fra dette medlemstilbud, er ikke Forbrugerrådet Tænks ansvar. 

Investering er altid forbundet med risiko og usikkerhed. Læs mere i vores tema om investering