Find ud af, om du betaler for meget for dine investeringer
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Medlemsfordel: Kan du spare penge på dine investeringer?

Få et uvildigt omkostningstjek af dine investeringer og 30 minutters rådgivning - kvit og frit. Der kan være mange penge at spare - særligt hvis du investerer via din bank.

Investerer du din opsparing? Så kan det godt betale sig at kigge nøje på omkostningerne. Der kan nemlig være mange penge at spare - særligt hvis du investerer via din bank.

Brug vores medlemstilbud og få en gratis vurdering af dine investeringsomkostninger og en uforpligtende samtale med Pengeministeriet, hvor du får gode råd til at nedbringe dem (normalpris: 2.500 kr.).

De medlemmer, som allerede har benyttet sig af tilbuddet om en analyse fra Pengeministeriet, kan spare en del penge ved at omlægge deres investering.  

Pengeministeriets analyse af formue hos Forbrugerrådet Tænk-medlemmer

  • Samlet formueværdi på 680.000.000 kr.
  • I gennemsnit betaler de 1,37 % i årlige omkostninger.
  • Medlemmerne betaler minimum 50 % mere i årlige omkostninger, end de havde forestillet sig.
  • Kan samlet set spare 100.000.000 kr. over 10 år ved at omlægge investeringerne, så banken ikke er inde over – endda uden at skifte bank.

Sådan gør du

  • Tag et skærmbillede af dine investeringsdepoter og upload dem her sammen med dit navn og mailadresse. I linket finder du også en guide til, hvordan du tager skærmbilleder på både PC og Mac.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?

divembed_PM

Karsten pengeministeriet

Hvem er Pengeministeriet?

Pengeministeriet er stiftet og ejet af Karsten Engmann Jensen, der bl.a. er kendt som økonomisk ekspert på DR. De tilbyder uvildig rådgivning om økonomi og investeringer.

Læs mere om Pengeministeriet

Om medlemstilbuddet

Dette medlemstilbud giver Forbrugerrådet Tænks medlemmer et overblik over de omkostninger, der er forbundet med deres nuværende investering samt hvilke alternative muligheder, der findes på markedet. Hvad det enkelte medlem foretager sig med deres investering, på baggrund af oplysninger fra dette medlemstilbud, er ikke Forbrugerrådet Tænks ansvar. 

Investering er altid forbundet med risiko og usikkerhed. Læs mere i vores tema om investering