Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Forsikringsguiden: Sammenlign selskaber og priser

Forsikringer kan være svære at få overblik over. Med Forsikringsguiden.dk får du overblik over de forskellige selskaber og deres priser.
Af Rasmus Lee
21. August 2017
Forsikringsguiden: Sammenlign selskaber og priser
Foto: Forsikringsguiden

Sammenlign forsikringspriser ud fra dit behov

Forsikringsselskabernes priser varierer alt efter, hvor høj en selvrisiko du ønsker, hvilke særlige behov du har, og hvor højt et beløb du ønsker dækket.

Forsikringsguiden.dk kan du bruge til at få overblik, når du skal sammenligne forsikringspriser. Guiden er udviklet i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension for at give dig et overblik over forsikringsselskabers udbud af forsikringer og priser.

Forsikringsguiden.dk dækker mere end 90 % af markedet for de forsikringstyper, du finder på Forsikringsguiden.dk

Forsikringstyperne på Forsikringsguiden.dk dækker over:

  • Bil
  • Hus
  • Indbo og rejse
  • Ulykke
  • Fritidshus

Sammenlign forsikringer på Forsikringsguiden.dk

Få hurtigt overblik

Forsikringsguiden.dk har brug for nogle oplysninger for at give dig et grundlæggende prisoverblik. Afhængig af hvilken forsikring du vælger, skal du indtaste din adresse, din bils nummerplade og antallet af dine skader de seneste 3 år.

Selvrisiko og forsikringssum er nogle af de parametre, du selv kan justere på Forsikringsguiden.dk, når du har fået det grundlæggende prisoverblik. Justér efter dine egne behov og ønsker.

Få et indblik - ikke et tilbud

Forsikringsguiden.dk gør det nemmere for dig at få et overblik over forsikringer til dit behov, men du må ikke forveksle resultatet med et tilbud.

Selskaberne skal dog kunne tilbyde dig en forsikring, der maksimalt koster den pris, du er blevet oplyst i Forsikringsguiden.dk.

Tilbuddet på en forsikring skal du indhente ved at kontakte selskabet. Sørg for at få det på skrift. Tilbuddet skal indeholde pris, selvrisiko, forsikringsvilkår og eventuelt tillægsforsikringer.

Prøv Forsikringsguiden.dk