Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Forsikringsguiden: Sammenlign selskaber

Forsikringsvilkår kan være indviklede at sætte sig ind i. Med Forsikringsguiden får du ud fra dine behov et overblik over de forskellige selskabers priser.
Af Helle Marie Kieler Koefoed
28. Februar 2017
Forsikringsguiden
Foto: Forsikringsguiden

Sammenlign forsikringspriser ud fra dit behov

Forsikringsselskabernes priser varierer alt efter, hvor høj en selvrisiko du ønsker, hvilke særlige behov du har, og hvor højt et beløb du ønsker dækket.

Forsikringsguiden.dk er udviklet i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension for at give dig et overblik over forsikringsselskabers udbud af forsikringer og priser.

Der er 23 selskaber med på Forsikringsguiden. De udgør mere end 90 procent af markedet for indboforsikringer, bilforsikringer og de andre typer af forsikringer, du finder på Forsikringsguiden.

Forsikringstyperne på forsikringsguiden.dk dækker over:

  • Bil
  • Hus
  • Indbo og rejse
  • Ulykke
  • Fritidshus

Sammenlign forsikringer på forsikringsguiden.dk

Få hurtigt overblik

Forsikringsguiden har brug for nogle oplysninger for at give dig et grundlæggende prisoverblik. Afhængig af, hvilken forsikring du vælger, skal du indtaste din adresse, din bils nummerplade og antallet af dine skader de seneste 3 år.

Selvrisiko og forsikringssum er nogle af de parametre, du selv kan justere på i Forsikringsguiden, når du har fået det grundlæggende prisoverblik. Juster efter dine egne behov og ønsker.

Få et indblik - ikke et tilbud

Forsikringsguiden gør det nemmere for dig at få et overblik over forsikringer til dit behov, men du må ikke forveksle resultatet med et tilbud.

Selskaberne skal dog kunne tilbyde dig en forsikring, der maksimalt koster den pris, du er blevet oplyst i Forsikringsguiden.

Tilbuddet på en forsikring skal du indhente ved at kontakte selskabet. Sørg for at få det på skrift. Tilbuddet skal indeholde pris, selvrisiko, forsikringsvilkår og eventuelt tillægsforsikringer.

Forsikringsguiden gør valget nemmere

Forsikringsguiden har til formål at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet for at hjælpe dig med at vælge den bedste forsikring til den bedste pris.

Der er 23 selskaber med på Forsikringsguiden. De udgør mere end 90 procent af markedet for indboforsikringer, bilforsikringer og de andre typer af forsikringer, du finder på Forsikringsguiden.

Prøv Forsikringsguiden