Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Forsikringsguiden: Sammenlign selskaber og priser

Forsikringer kan være dyre, men med Forsikringsguiden.dk kan du få et overblik over forskellige forsikringsselskaber, deres dækning og priser.
Af Mette Andrea Boesgaard
12. Juli 2018
Forsikringsguiden: Sammenlign selskaber og priser
Foto: Forsikringsguiden

Sammenlign forsikringer

Indbrud i sommerhuset eller buler i bilen er irriterende. Især hvis du selv skal erstatte skaderne. Har du den rette forsikring, kan du få dækket nogle af udgifterne, hvis uheldet er ude.  

Forsikringsguiden.dk* kan du bruge til at få overblik, når du skal sammenligne forsikringer ud fra pris, ydelse og dækkevne.

Forsikringsguiden.dk dækker over disse forsikringstyper:

  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Indboforsikring og rejseforsikring
  • Ulykkeforsikring
  • Fritidshusforsikring

Sammenlign forsikringer på Forsikringsguiden.dk

Få hurtigt overblik

Forsikringsguiden.dk har brug for nogle få oplysninger for at give dig et grundlæggende prisoverblik. Afhængig af hvilken forsikring du vælger, skal du eksempelvis indtaste din adresse, din bils nummerplade og antallet af dine skader de seneste år.

Selvrisiko og forsikringssum er nogle af de parametre, du selv kan justere på Forsikringsguiden.dk, når du har fået det grundlæggende prisoverblik. Justér efter dine egne behov og ønsker.

Få et indblik - ikke et tilbud

Forsikringsguiden.dk gør det nemmere for dig at få et overblik over forsikringer til dit behov, men du må ikke forveksle resultatet med et tilbud.

Selskaberne skal dog kunne tilbyde dig en forsikring, der stemmer overens med de oplysninger og priser, du er blevet oplyst gennem Forsikringsguiden.dk.

Tilbuddet på en forsikring skal du indhente ved at kontakte selskabet. Sørg for at få det på skrift. Tilbuddet skal indeholde pris, selvrisiko, forsikringsvilkår og eventuelt tillægsforsikringer.

Forsikringsguiden er udviklet i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension for at give dig et overblik over forsikringsselskabers udbud af forsikringer og priser.

* Forsikringsguiden.dk dækker mere end 90 % af markedet for de forsikringstyper, du finder på Forsikringsguiden.dk.