Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Forsikringsguiden: Sammenlign selskaber

Forsikringer og forsikringsvilkår kan være indviklede og uoverskuelige at sætte sig ind i. Forsikringsguiden.dk giver dig et bedre overblik, fordi du kan sammenligne selskaberne ud fra pris og dit forsikringsbehov. Men husk at du ikke får et tilbud i guiden.
Af Helle Marie Kieler Koefoed
29. Juli 2016
Forsikringsguiden
Foto: Forsikringsguiden

Sammenlign forsikringspriser ud fra dit behov

Forsikringsselskabernes priser varierer alt efter, hvor høj en selvrisiko, du ønsker, hvilke særlige behov, du har, og hvor højt et beløb, du ønsker dækket.

Forsikringsguiden.dk kan du vælge at bruge, når du sammenligner forskellige selskabers priser ud fra netop dit forsikringsbehov. Der er 21 selskaber med på Forsikringsguiden. De udgør mere end 90 procent af markedet for de typer af forsikringer, du finder på Forsikringsguiden.

Priser kan du på den måde sammenholde, så du får et overblik over forsikringer, der passer til lige det, du har behov for.

Sammenlign forsikringer på forsikringsguiden.dk

Få hurtigt overblik

Guiden har brug for nogle få oplysninger for at give dig et grundlæggende prisoverblik. Bl.a. din adresse, din bils nummerplade og antallet af skader de seneste år.

Når du har fået prisoverblikket, kan du selv justere på forskellige parametre, såsom selvrisiko, forsikringssum og andre behov, der kan have betydning for, hvordan du skal forsikres.

Få et indblik - ikke et tilbud

Forsikringsguiden gør det nemmere for dig at få et overblik over forsikringer til dit behov, men du må ikke forveksle resultatet med et tilbud.

Selskaberne skal dog kunne tilbyde dig en forsikring, der max koster den pris, du er blevet oplyst i forsikringsguiden.

Tilbuddet på en forsikring skal du indhente ved at kontakte selskabet, og sørg for at få det på skrift. Tilbuddet skal indeholde pris, selvrisiko, forsikringsvilkår og evt. tillægsforsikringer.

Forsikringsguiden gør valget nemmere

Forsikringsguiden.dk er udviklet i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension for at give dig et overblik over forsikringsselskabers udbud af forsikringer.

Guiden har til formål at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet for at hjælpe dig med at vælge den bedste forsikring til den bedste pris.

Der er 21 selskaber med på Forsikringsguiden. De udgør mere end 90 procent af markedet for de typer af forsikringer, du finder på Forsikringsguiden.

Læs mere om Forsikringsguiden på forsikringsguiden.dk