Her er de bedste og billigste indboforsikringer (2023)🏡
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Her er de bedste og billigste indboforsikringer

Betaler du for meget for din indboforsikring? Vi har testet 15 forskellige selskabers indboforsikringer, så du kan finde den bedste forsikring til dig.

Lindi Winkel · Foto: Getty Images · 26. oktober 2023
Mand og kvinde i deres hjem

Indboforsikringen er en af de basale forsikringer, som vi anbefaler, at alle tegner. Indboforsikringen er nemlig, ligesom husforsikringen og bilens ansvarsforsikring, en af de forsikringer, som beskytter dig mod at ende i en situation med en uoverskuelig gæld.

Indboforsikringen indeholder også den meget vigtige ansvarsforsikring, som skal dække, hvis du er skyld i – eller bliver beskyldt for at være skyld i – at have gjort skade på andre mennesker eller andre menneskers ting. 

Bedste dækning til bedste pris

Vi har testet indboforsikringer fra 15 forsikringsselskaber og undersøgt, hvor du får den bedste dækning til den bedste pris. Vi har testet indboforsikringer fra blandt andre Alka, Tryg, Alm. Brand, Topdanmark og Lærerstandens Brandforsikring.

Overordnet dækker alle indboforsikringerne i testen ganske fornuftigt, men testen viser, at der er forskelle i detaljerne i dækningen, som kan være vigtige, men som afhænger af dit behov og dine forventninger.

Testen viser også, at der er store prisforskelle på indboforsikringerne – langt større end forskellene i dækningen kan tilsige.

Her får du de billigste indboforsikringer med den bedste dækning

De to indboforsikringer, som tildeles Bedst i Test, tilbyder en meget fornuftig dækning til en god pris.

Vil du se, hvilke indboforsikringer er det bedste og billigste? 

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?