Braun eller Phillips hvilket barbermaskine mærke er bedst?
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse barbermaskiner anbefaler ejerne

Braun og Phillips er de mest udbredte mærker blandt ejerne af barbermaskiner. Det viser vores undersøgelse af barbermaskine-mærker, som vi har lavet blandt barbermaskine-brugere.

Lars Nøhr Andreasen · Foto: Getty Images · 8. marts 2022
Barbermaskiner kan være svære at reparere

Er du i tvivl om hvilket mærke i barbermaskine du skal købe, hvis du gerne vil have en god maskine der holder længe, så er ejerne i vores undersøgelse ikke i tvivl. Vi har spurgt ejere af barbermaskiner hvilket barbermaskine-mærke de har, hvor længe de har ejet det og ikke mindst om de vil anbefale det til andre.

Vi har testet barbermaskiner. I vores barbermaskine test ser vi på barberkvaliteten, brugervenlighed og meget mere. Vi tester holdbarheden, men vi kan ikke teste de problemer en barbermaskine kan give ved daglig brug over flere år. Derfor har vi spurgt ejerne. Se deres svar og anbefalinger her.

Forbrugerne holder lige meget af Braun og Philips

Normalt når vi i Forbrugerrådet Tænk laver en mærkebankundersøgelse, hvor deltagerne fortæller om deres erfaringer med forskellige mærker af fx elcykler eller hårde hvidevarer, tegner der sig et billede af, at der er et eller flere mærker, som er mere populære end andre.

Når det kommer til barbermaskiner må man sige, at to mærker dominerer. 49 procent af forbrugerne har en Braun og og 47 procent har en Philips. De resterende fire procent i undersøgelsen har en barbermaskine af et andet mærke.

49 procent af forbrugerne har en Braun og og 47 procent har en Philips barbermaskine

Næsten lige tilfredse

Også når det kommer til, hvor tilfredse forbrugerne er med deres barbermaskine følges Braun og Philips ganske pænt ad. Braun-ejerne er lige lidt mere tilfredse med deres barbermaskine end Philips-ejerne.

12 procent af dem, der har en Philips giver en lav bedømmelse, mens kun otte procent af dem med en Braun giver deres barbermaskine en lav bedømmelse.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?

Sådan undersøger Brugerpanelet

246 ejere af barbermaskiner har svaret på hele vores mærkebanksundersøgelsen der løb fra oktober til december 2021

Research: Gitte Sørensen

Se flere brugerpanelundersøgelser her