Vakuumpakker: Her er de bedste
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse vakuumpakkere er Bedst i Test

Skal du tilberede mad sous vide, eller vil du fryse eller opbevare madvarer, så de holder sig bedst, kan vakuummaskinen hjælpe dig. Se de bedste modeller her.

Lars Nøhr Andreasen · Foto: Getty Images · 4. juli 2022
Disse vakuumpakkere er Bedst i Test

Når luften suges ud af den plastikpose, du opbevarer noget mad i, kommer maden ikke i kontakt med ilt. Det gør, at den holder sig længere, og er der fx tale om kød, kan du fryse kødet uden at risikere frostskader. Når maden er vakuumeret har du også muligheden for at tilberede den i vandbad, hvis du også har en sous vide-maskine. 

Test af vakuummaskiner

Vi har testet vakuummaskiner for, hvor gode de er til at vakuumere, og hvor tæt og effektiv forseglingen er på poserne. Vi har desuden vurderet, hvor nemme maskinerne er at bruge, samt målt, hvor meget de støjer under brug.

Vi har testet maskiner fra: Biltema, Caso, Champion, Clatronic, FoodSaver, OBH Nordica, SousVide, Steba og Wilfa

Spar på vakuumposer og vælg genanvendelige poser

Vakuumpakning giver et stort forbrug af vakuumplastikposer. Hvis du gerne vil bruge mindre plastik, så vælg vaskbare og genanvendelige vakuumposer. 

Disse vakuummaskiner anbefaler vi

For at vakuumere maden skal du bruge en vakuummaskine. Vakuummaskiner var indtil for ret få år siden forbeholdt professionelle køkkener, men i dag er det nemt at skaffe en vakuummaskine til hjemmet. Testen viser, at det i dag er muligt at få en udmærket og funktionel vakuummaskine til lidt over 300 kroner. 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?