Her er de bedste sous vide-maskiner
Sous vide-tilberedning af mad kræver konstante temperaturer i lang tid. Det klares bedst med en sous vide-maskine. Se de bedste sous vide-maskiner i testen her.

Sous vide er en slags langtidstilberedning, hvor du altid får den perfekte røde bøf eller saftige fisk, og hvor du kan være sikker på at få sprødt tilberedte grøntsager.
Tilberedning med sous vide-metoden foregår i et vandbad, hvor temperaturen indstilles helt præcist. Maden tilberedes altså lige præcis ved den temperatur, der giver det perfekte resultat.
Test af sous vide
Sous vide-maskiner kan holde en bestemt temperatur konstant i et vandbad i mange timer. Vi har derfor testet sous vide-maskiner både sous vide stav og vandbadsmodellen for hvor præcise de holder temperaturen og hvor godt resultatet af tilberedningen bliver.
Vi har testet sous vide-maskiner fra Anova, Biltema, Champion, Melissa, OBH Nordica, Sansaire, Severin, Sous Vide Supreme Demi, Steba og Wilfa.
Let at komme i gang
Sous vide har indtil for relativt nylig været en tilberedning, som mest har været brugt i storkøkkener og restauranter, fordi det er en nem måde at tilberede store mængder kød på. Maden, der skal tilberedes i et vandbad, skal pakkes så lufttæt som muligt i plastik, så smag og saft bevares. Vakuumpakning er den bedste løsning, og det gøres mest effektivt med en vakuummaskine, som vi også har testet.
Metoden er i løbet af de seneste ti år rykket ud i de private hjem, og det ses på udbuddet af sous vide-maskiner, der fås i mange forskellige prisklasser.
Du kan komme i gang med sous vide for under 1.000 kroner, for du kan finde udmærkede sous vide-maskiner fra cirka 500 kroner og vakuumpakkere fra cirka 300 kroner.
Vandbad og stav typisk lige gode
Sous vide-maskiner kommer i to typer:
Vandbad - hvor maskinen hvor vandbadet er indbygget
Stav (cirkulator) - en cirkulationstype, der fungerer som en stor dypkoger, som cirkulerer vandet i en beholder.
Vores test af de to forskellige typer af sous vide-maskiner viser, at begge typer er gode til at holde temperaturen, og at den ene type ikke som udgangspunkt er bedre end den anden.
Disse sous vide anbefaler vi
Uanset om du er til en lille cirkulations maskinen eller vil have den store maskine med vandbad, så kan du se hvilke der klarer sig bdst i testen. Den bedste sous vide-maskine i testen er dog af cirkulationstypen, og den holder vandet på en meget præcis temperatur.
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Sous vide: Stav eller vandbad – hvad skal jeg vælge?
Sous vide-maskiner fås i to meget forskellige udgaver, en cirkulationsstav og en sous vide med indbygget vandbad. Begge har sine fordele og ulemper. Bliv klogere på sous vide typerne og undgå fejlkøb.

Disse blendere er bedst i test
Der er mange gode blendere på markedet, og nogle af de dyreste kan lave varm suppe. Se hvilken der bliver Bedst i Test.

Hvilken type blender skal jeg vælge?
Blendere fås i flere forskellige typer. Du kan få en traditionel blender, en stavblender eller en smoothie blender. Men hvilken skal du vælge?