Smagstest: Undgå denne sure reje
I Forbrugerrådet Tænks smagstest af rejer smagte ét mærke for surt. Ét andet mærke smagte ikke af nok af rejer. Find ud af, hvilke rejer du skal undgå.

Smagstest af rejer: Denne reje smager ikke godt
I Forbrugerrådet Tænks test af rejer fra frost eller i lage, får de 5 varianter af hver overordnet en bedømmelse på ‘god’ eller ‘middel’.
Men 1 enkelt reje ender samlet med en bedømmelse på "under middel". Og det skyldes i høj grad smagen, udseendet og strukturen.
Find ud af, hvilken reje du skal undgå, hvis rejemaden skal smage af rejer.
Denne reje i lage smager ikke godt
Engelsviken Premium Rejer ligger i lage. De har en gullig og let besynderlig farve, du normalt ikke forbinder med rejer.
Log ind eller bliv medlem
Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Rejer: Bedste på frost og i lage
Skal du vælge rejer fra frost eller rejer i lage? Forbrugerrådet Tænk tester rejer, og vi peger her på de bedste rejer fra både frost og lage.

Kan jeg spise makrel i tomat med god samvittighed?
MSC-mærket indikerer et mere ansvarligt fiskeri, men mærket findes ikke på nogen produkter med makrel i tomat. Vi har undersøgt hvorfor det er sådan.

Dioxin: Spis så varieret som muligt
Det problematiske stof dioxin er ikke til at undgå. Det findes i et bredt udvalg af fødevarer såsom æg, planteolier, kød, fisk og smør. Se, hvordan du minimerer dit indtag.