Smagstest: Undgå denne sure reje
I Forbrugerrådet Tænks smagstest af rejer smagte ét mærke for surt. Ét andet mærke smagte ikke af nok af rejer. Find ud af, hvilke rejer du skal undgå.

Smagstest af rejer: Denne reje smager ikke godt
I Forbrugerrådet Tænks test af rejer fra frost eller i lage, får de 5 varianter af hver overordnet en bedømmelse på ‘god’ eller ‘middel’.
Men 1 enkelt reje ender samlet med en bedømmelse på "under middel". Og det skyldes i høj grad smagen, udseendet og strukturen.
Find ud af, hvilken reje du skal undgå, hvis rejemaden skal smage af rejer.
Denne reje i lage smager ikke godt
Engelsviken Premium Rejer ligger i lage. De har en gullig og let besynderlig farve, du normalt ikke forbinder med rejer.
Vil du læse hele artiklen nu?
Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Rejer: Bedste på frost og i lage
Skal du vælge rejer fra frost eller rejer i lage? Forbrugerrådet Tænk tester rejer, og vi peger her på de bedste rejer fra både frost og lage.

Rejer: Sådan får du den bedste smag
Hvordan får du de bedste rejer til rejemadden eller rejecocktailen? Det handler naturligvis om de rejer, du køber. Men også om, hvordan du behandler dem.

Er fisk sundt trods indhold af skadelige stoffer?
Vi skal spise fisk 2 gange om ugen - men er fisk sunde, når de kan indeholde dioxin, PCB og kviksølv? Vi har spurgt 2 eksperter.