Espressomaskine - Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse espressomaskiner er Bedst i Test

Hvilke espressomaskiner er Bedst i test? Se hvilke manuelle og automatiske espressomaskiner, som klarer sig bedst i vores test.

Trine Brøndsted · Foto: Getty Images · 2. januar 2023
espressomaskine i test

Espressomaskiner er populære, og du finder rigtig mange maskiner i handlen. Vi har derfor testet manuelle og automatiske espressomaskiner til privat brug. Testen viser, at du finder flere gode maskiner i handlen og her præsenter vi dig for de bedste.

Disse espressomaskiner har vi testet

I testen af espressomaskiner forsøger vi at dække markedet så bredt som muligt. Alle maskiner er købt i butikker og vi forsøger at dække så mange prisklasser, mærker og typer af espressomaskiner som muligt.

Vi har testet følgende typer af espressomaskiner:

  • Automatisk med kværn
  • Manuel
  • Manuel med kværn
  • Mælkeskummer: integreret eller separat ved siden af
  • Mulighed for at betjene via telefon

Disse mærker har vi testet:

Ariete, Breville, Cecotec, DeLonghi, Gaggia, Melitta, Miele, Philips, Princess, Sage, Severin, Siemens, Smeg, Swan og Tristar

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen

Prismæssigt koster espressomaskinerne mellem cirka 600 og små 16.000 kroner, men det er ikke fordi, at prisen giver en bedre kop espresso. Der vil typisk være andre forskelle på maskinerne, der kan være med til at forklare prisforskellene. Nogle automatiske maskiner har fx to kamre til forskellige espressobønner, og maskinerne kan have forskellige typer kaffe og kaffedrikke i deres programmering

Disse espressomaskiner er de bedste 

Espressomaskinerne herunder er de bedste på tværs af de testede parametre. Men bruger du for eksempel ikke mælkeskummeren så tit, kan du sagtens gå på kompromis med kvaliteten af den og finde flere gode maskiner.

Vil du læse hele artiklen om espressomaskiner?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).

Allerede medlem?