Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Vand i bacon: Det sker der med smagen

Bacon har et vandindhold på helt op til 63 procent, men hvad gør de høje mængder af vand egentlig for smagen? Vi har målt vandindholdet og smagstestet.
Af Lars Nøhr Andresen
9. Maj 2016
Foto: Kim Vadskær

Bacon er testet for vandindhold og smag

Testen af bacon gennemgår forskellige ting for 12 forskellige pakker bacon. Herunder hvordan bacontyperne smager, og hvor meget vand der er i.

Producenterne sprøjter vand og salt i kød - herunder bacon - for at gøre kød mere mørt og saftigt. Samtidig kommer kødet til at veje mere, så producenten tjener mere per kilo.

Log ind eller bliv medlem og læs her på siden, hvordan vandindholdet påvirker smagen af det testede bacon. Så kan du også se, hvordan de forskellige typer bacon klarer sig i testen.

Bliv medlem og se resten

Log ind eller køb adgang

- Få adgang til alle test og anbefalinger

- Gør de bedste køb og find de bedste produkter

- Undgå fejlkøb og at blive snydt

- Få hjælp til før, under og efter køb

- Støt vores arbejde for bedre rettigheder for alle forbrugere