Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Mælkeskummere: Hvilken type skal du have?

Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Læs med her.
Af Lars Nøhr Andresen
7. Maj 2019
Foto: Getty Images

Indpisket luft øger smagen

Når mælk under opvarmning får pisket luft ind i mælken, bliver mælkens volumen øget.

Skummet mælk (og altså ikke skummetmælk) egner sig særlig godt til at blande med stærk espressokaffe til den klassiske caffe latte, fordi den gør kaffen mere cremet. Den indpiskede…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb