Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Opvasketabs: Her er de bedste i test

Hvilke opvasketabs er bedst i test? Forbrugerrådet Tænk har testet opvasketabletter, og peger her på de bedste i vores test. Find de bedste opvasketabs her.
Af Tage Majland
5. Februar 2018
Opvasketabs: Her er de bedste neophos opvasketabletter
Foto: iStock

Opvasketabs: Både classic og all-in-one kan være gode

Opvasken klares nemt i en opvaskemaskine. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken opvasketabs du bruger. Det viser Forbrugerrådet Tænks test af 18 forskellige tabs til opvaskemaskinen. Vaskeeffektiviteten svinger meget, og det samme gør prisen.

Prisen for 5 ud af 8 almindelige opvasketabs er cirka 60 øre pr. opvask. Almindelige opvasketabs er uden maskinsalt og afspændingsmiddel.

All-in-one-tabletter indeholder også maskinsalt og afspændingsmiddel. Her er prisen omkring 1 krone pr. opvask. Dog ikke for testens suverænt dyreste all-in-one-tablet fra Neophos. Den koster 2,60 kroner.

Det sparer dig for mellem  600 til 700 kroner i årlige udgifter til opvasketabs, hvis du vælger testens billigste opvasketabs i stedet for de dyre fra Neophos. Og testen viser, at du trygt kan vælge blandt de billige opvasketabs.

Billigt opvaskemiddel til opvaskemaskiner klarer sig bedst i testen

Både classic opvasketabletter og all-in-one-produkter ender som de bedste og dårligste i testen. Bedste opvasketabs i Forbrugerrådet Tænks test er en billig variant.

 

 

Bliv medlem og se resten

Log ind eller køb adgang nu

- Få adgang til alle test og anbefalinger
- Gør de bedste køb og find de bedste produkter
- Undgå fejlkøb og at blive snydt
- Få hjælp til før, under og efter køb
- Støt vores arbejde for bedre rettigheder for alle forbrugere.