Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Opvasketabs: Her er de bedste i test

Hvilke opvasketabs er bedst i test? Forbrugerrådet Tænk har testet opvasketabletter, og peger her på de bedste i vores test. Find de bedste opvasketabs her.
Af Tage Majland
5. Februar 2018
Opvasketabs: Her er de bedste neophos opvasketabletter
Foto: iStock

Opvasketabs: Både classic og all-in-one kan være gode

Opvasken klares nemt i en opvaskemaskine. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken opvasketabs du bruger. Det viser Forbrugerrådet Tænks test af 18 forskellige tabs til opvaskemaskinen. Vaskeeffektiviteten svinger meget, og det samme gør prisen.

Prisen for 5 ud af 8 almindelige opvasketabs er cirka 60 øre pr. opvask. Almindelige opvasketabs er uden maskinsalt og afspændingsmiddel.

All-in-one-tabletter indeholder også maskinsalt og afspændingsmiddel. Her er prisen omkring 1 krone pr. opvask. Dog ikke for testens suverænt dyreste all-in-one-tablet fra Neophos. Den koster 2,60 kroner.

Det sparer dig for mellem  600 til 700 kroner i årlige udgifter til opvasketabs, hvis du vælger testens billigste opvasketabs i stedet for de dyre fra Neophos. Og testen viser, at du trygt kan vælge blandt de billige opvasketabs.

Billigt opvaskemiddel til opvaskemaskiner klarer sig bedst i testen

Både classic opvasketabletter og all-in-one-produkter ender som de bedste og dårligste i testen. Bedste opvasketabs i Forbrugerrådet Tænks test er en billig variant.

 

 

Her er der mere indhold for dig, som er medlem

Log ind eller køb adgang for at se indholdet

Undgå fejlkøb med vores uafhængige testresultater og anbefalinger.

Sammenlign testede produkter for at finde de bedste til dit behov.

Få gode råd til før, under og efter køb og hjælp til dine rettigheder.