Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Mærkebanken: Hvor godt holder dine produkter?

Holdbarheden på produkter er svære at teste på forhånd. I Mærkebanken kan du dele dine erfaringer med bestemte mærker – og se andres anbefalinger.
Af David Bergeon
31. Maj 2017
Så lang tid holder dine produkter
Foto: iStock

3. december 2019: Advarsel mod fupmail fra Forbrugerrådet

En fupmail fra "Forbrugerrådet SpecifyCo" opfordrer modtageren til at være med i en test elektroniske hjælpemidler. Belønningen for deltagelse er en smartphone - hvis du altså betaler porto for telefonen.

Mailen er IKKE fra Forbrugerrådet Tænk. Klik ikke på linket - slet i stedet mailen.

Sådan tester Forbrugerrådet Tænk

Mailen vil blive anmeldt til politiet, og Forbrugerrådet Tænk har ikke været udsat for databrud. Vi har udsendt en advarsel om fupmailen i appen Mit digitale selvforsvar.

Læs mere om appen og download den her

Se andre medlemmers erfaring

Bedst i test-logoet tildeler Forbrugerrådet Tænk til produkter, der klarer sig godt i testen i vores laboratorier. Her kan vi teste forskellige produkttyper for elforbrug, støvniveau, skrøbelighed og andre parametre, der kræver dyrt teknisk udstyr.

Levetiden på produkterne kan af naturlige årsager ikke bestemmes, før de en dag går i stykker. Derfor supplerer Forbrugerrådet Tænk de videnskabelige test med Mærkebanken, så du kan finde det mærke, der holder bedst.

I Mærkebanken samler vi medlemmernes erfaringer med produkter, som de har ejet i flere år. Her får du altså mulighed for at dele din erfaring med din opvaskemaskine, din fladskærm og dit køleskab.

Selv om du ikke er medlem af Forbrugerrådet Tænk, kan du dele dine erfaringer i Mærkebanken, og få de samlede resultater, når undersøgelserne afsluttes.