Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Kom til webinar med Forbrugerrådet Tænk

Kom tættere på Forbrugerrådet Tænk og bliv klogere på aktuelle emner som greenwashing og bæredygtigt madforbrug, når vi afholder webinar for medlemmer. Her kan du se, hvad vi har på programmet.
greenwashing af tøj
Greenwashing: Forstå problematikken

Virksomheder bruger ofte flotte ord til at få deres varer til at fremstå mere grønne eller bæredygtige, end de egentlig er, for at få dig til at købe mere. Vi giver dig gode råd til at gennemskue, om produkter er så gode for klima, miljø og mennesker, som de påstår – og fortæller om vores arbejde med at mindske greenwashing.

Tidspunkt: Onsdag den 15. december kl 15.00-15.45

Valg af el-leverandør: Her er dine muligheder og rettigheder

Der er en del, du selv kan gøre, hvis du ønsker at spare penge på din strøm og få en mindre elregning. El-selskaber tilbyder nemlig forskellige aftaler, så du kan enten spare penge ved at skifte leverandør eller ved at skifte aftale. Vi guider dig til, hvad du skal kigge efter – og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tidspunkt: Onsdag den 12. januar kl 15.00-15.45

saadan spiser du mere klima
Er din mad bæredygtig?

Maden du spiser er i høj grad med til at belaste klimaet. Men hvad skal der til for at opnå et mere bæredygtigt madforbrug? Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med at spise mere klimavenligt, og hvordan du undgår at blive snydt af grønne klimapåstande.

Tidspunkt: Onsdag den 2. marts kl 15.00-15.45