Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

5 gode grunde til at blive medlem af Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk kæmper for sikre produkter og gode rettigheder for dig som forbruger. Bliv medlem og få hjælp til at træffe trygge valg.
Af Mette Andrea Boesgaard
6. Januar 2020
5 grunde til at blive medlem af Forbrugerrådet Tænk
Foto: Forbrugerrådet Tænk

1. Få hjælp til at vælge det bedste produkt med vores test

Som medlem har du adgang til alle vores uvildige og videnskabelige test på taenk.dk, så du altid kan få vejledning til at vælge de bedste og mest sikre produkter på markedet.

Hvert år tester vi cirka 90 produkttyper, og vi finder flere usikre produkter i vores test. Barnevogne, solcremer, cykellygter, autostole og flere andre produkter klarede ikke Forbrugerrådet Tænks test i 2019.

Årets dumpede produkter i 2019

Derfor koster vores test penge

2. Få rådgivning om dine rettigheder

Hvad skal du gøre, hvis din vare er gået stykker, eller hvis den vare, du har købt på nettet, ikke dukker op? Det kan Forbrugerrådet Tænks telefonrådgivning hjælpe dig med.

Hver måned får 900 personer rådgivning hos Forbrugerrådet Tænk, og som medlem har du udvidet adgang til rådgivning og hjælp. Du har nemlig både et særligt telefonnummer, du kan ringe på, så du kommer først i køen, og du kan ringe ind i flere timer end ikke-medlemmer hver dag. Du kan også få hjælp via e-mail.

Sådan får du rådgivning

3. Læs Forbrugerrådet Tænks magasin

Vores medlemsmagasin Forbrugerrådet Tænk udkommer 10 gange om året, og det er fyldt med test og dybdeborende historier om forbrug. Som medlem kan du enten få magasinet sendt lige til døren, eller du kan læse det online i en elektronisk udgave.

Læs bladet online

4. Få betalt dit klagegebyr af Forbrugerrådet Tænk

Hvis du har problemer med en virksomhed, og du vil klage til Forbrugerklagenævnet, skal du først gennem en mægling, der koster 100 kroner. Det gebyr dækker vi for dig som medlem.

Læs mere om klagegebyret og hvorfor vi betaler det for dig

5. Støt kampen for bedre rettigheder for forbrugerne

Forbrugerrådet Tænk er en privat organisation, der arbejder for at sikre dine rettigheder som forbruger. Det gør vi både ved at teste produkter, så usikre produkter bliver opdaget og fjernet fra markedet og ved at arbejde politisk for at sikre, at du som forbruger har de bedst mulige rettigheder.

Som medlem er du med til at give forbrugerne en stærk stemme, der kan varetage forbrugerens interesser i både store politiske forhandlinger og ude i butikkerne til daglig.