Webinar: Bliv klogere på bæredygtig mad
Se eller gense vores webinar og få gode råd til, hvordan du kommer i gang med at spise mere bæredygtigt - og undgår at blive snydt af grønne salgstricks.

Er din mad bæredygtig?
Maden du spiser er i høj grad med til at belaste klima og miljø. Men hvad skal der til for at opnå et mere bæredygtigt madforbrug?
Det satte vi fokus på onsdag den 2. marts kl 15.00, hvor vi afholdt webinar om mad og madvarernes påvirkning på klima og miljø.
Kig med og få inspiration til, hvordan du selv kommer i gang med at spise mere bæredygtigt, og hvordan du undgår at blive snydt af grønne klimapåstande.
Da webinaret er forbeholdt medlemmer, skal du først logge ind her på taenk.dk for at kunne se webinaret.
Hvem kan du møde på webinaret?

Webinaret om bæredygtig mad blev sendt live onsdag den 2. marts kl 15.00 - 15.45.
Her kan du se optagelsen derfra.
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Webinar: Bliv ikke snydt af grøn salgsgas
Vil du have gode råd til at gennemskue, om dine produkter er så bæredygtige, som producenterne lover? Se eller gense vores webinar om greenwashing, der blev afholdt den 15. december 2021.

Derfor er der langt fra bæredygtig holdning til handling
Når miljøkriser og coronakriser banker på, ændrer danske forbrugere holdning i en mere bæredygtig retning, men der kan være langt fra holdning til handling. Vi mener, at erhvervslivet og politikerne skal mere ind i kampen.

Vi vil hellere købe energibesparende komfur end ændre indholdet på panden
Danskerne undervurderer effekten af de mest klimavenlige adfærdsændringer og overvurderer effekten af de mindre klimavenlige. Det viser en ny analyse.