Webinar: Få gode råd til at spise mere bæredygtigt | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Webinar: Bliv klogere på bæredygtig mad

Se eller gense vores webinar og få gode råd til, hvordan du kommer i gang med at spise mere bæredygtigt - og undgår at blive snydt af grønne salgstricks.

Foto: Getty Images · 28. februar 2022

Er din mad bæredygtig?

Maden du spiser er i høj grad med til at belaste klima og miljø. Men hvad skal der til for at opnå et mere bæredygtigt madforbrug?

Det satte vi fokus på onsdag den 2. marts kl 15.00, hvor vi afholdt webinar om mad og madvarernes påvirkning på klima og miljø.

Kig med og få inspiration til, hvordan du selv kommer i gang med at spise mere bæredygtigt, og hvordan du undgår at blive snydt af grønne klimapåstande.

Da webinaret er forbeholdt medlemmer, skal du først logge ind her på taenk.dk for at kunne se webinaret. 

Hvem kan du møde på webinaret?

Marie Dehn Holgersen og Stine Vuholm er hhv. projektleder og fødevarepolitisk medarbejder i Forbrugerrådet Tænk. De beskæftiger sig begge indgående med fødevareområdet og det bæredygtige forbrug. 

Webinaret om bæredygtig mad blev sendt live onsdag den 2. marts kl 15.00 - 15.45.

Her kan du se optagelsen derfra.

 

Vil du læse hele artiklen nu?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?