Webinar: Bliv klogere på bæredygtig mad
Se eller gense vores webinar og få gode råd til, hvordan du kommer i gang med at spise mere bæredygtigt - og undgår at blive snydt af grønne salgstricks.
Er din mad bæredygtig?
Maden du spiser er i høj grad med til at belaste klima og miljø. Men hvad skal der til for at opnå et mere bæredygtigt madforbrug?
Det satte vi fokus på onsdag den 2. marts kl 15.00, hvor vi afholdt webinar om mad og madvarernes påvirkning på klima og miljø.
Kig med og få inspiration til, hvordan du selv kommer i gang med at spise mere bæredygtigt, og hvordan du undgår at blive snydt af grønne klimapåstande.
Da webinaret er forbeholdt medlemmer, skal du først logge ind her på taenk.dk for at kunne se webinaret.
Hvem kan du møde på webinaret?
Webinaret om bæredygtig mad blev sendt live onsdag den 2. marts kl 15.00 - 15.45.
Her kan du se optagelsen derfra.
Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Verden styrer mod en kemikaliekrise
Der er nu så mange uønskede og farlige kemikalier i verden, at hverken jorden eller vores kroppe længere kan omsætte og uskadeliggøre dem. Hvis vi ikke handler nu, styrer verden mod en kemikaliekrise med helt uoverskuelige konsekvenser. Det siger både forskere og NGO’er.
Vi vil hellere købe energibesparende komfur end ændre indholdet på panden
Danskerne undervurderer effekten af de mest klimavenlige adfærdsændringer og overvurderer effekten af de mindre klimavenlige. Det viser en ny analyse.
Klimaforandringerne vil ændre vores forbrug
Klima- og biodiversitetskrisen kommer til at føre til forandringer i forbruget. Spørgsmålet er blot hvordan og hvor meget.