Hvilken type mælkeskummer skal du have? | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Mælkeskummere: Hvilken type skal du have?

Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Læs med her.

Lars Nøhr Andresen · Foto: Getty Images · 7. maj 2019
Person har brugt sin mælkeskummer til at skumme mælk til kaffen

Indpisket luft øger smagen

Når mælk under opvarmning får pisket luft ind i mælken, bliver mælkens volumen øget.

Skummet mælk (og altså ikke skummetmælk) egner sig særlig godt til at blande med stærk espressokaffe til den klassiske caffe latte, fordi den gør kaffen mere cremet. Den indpiskede luft gør også, at du bedre oplever smagen. 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?