Mælkeskummere: Hvilken type skal du have?
Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Læs med her.

Indpisket luft øger smagen
Når mælk under opvarmning får pisket luft ind i mælken, bliver mælkens volumen øget.
Skummet mælk (og altså ikke skummetmælk) egner sig særlig godt til at blande med stærk espressokaffe til den klassiske caffe latte, fordi den gør kaffen mere cremet. Den indpiskede luft gør også, at du bedre oplever smagen.
Log ind eller bliv medlem
Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Frituregryde eller airfryer – hvad er bedst?
Airfryers er et alternativ til frituregryden og bruger meget mindre eller slet ingen olie. Men frituregryden har andre fordele. Læs her om fordele og ulemper ved de to køkkenmaskiner

Disse airfryers er Bedst i Test
Hvilken airfryer er bedst til at tilberede mad med varm luft og kun lidt olie? Vi har testet 28 airfryers. Se vores anbefalinger her.

Det skal du vide, før du køber en airfryer
Airfryers er over de sidste år blevet en populær køkkenmaskine, som tilbereder mad med varm luft. Før du selv anskaffer dig én, så læs med her.