Mælkeskummere: Hvilken type skal du have?
Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Læs med her.
Indpisket luft øger smagen
Når mælk under opvarmning får pisket luft ind i mælken, bliver mælkens volumen øget.
Skummet mælk (og altså ikke skummetmælk) egner sig særlig godt til at blande med stærk espressokaffe til den klassiske caffe latte, fordi den gør kaffen mere cremet. Den indpiskede luft gør også, at du bedre oplever smagen.
Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Sådan køber og vedligeholder du en skarp kokkekniv
Er dyre kokkeknive bedre end billige? Og hvordan passer du godt på kniven, så den bliver ved med at være skarp i mange år? Få svarene her.
Maskiner i køkkenet: Disse kan du ikke undvære
Skal du kun have én køkkenmaskine, skal det være denne! Køkkenet kan nemt fyldes af køkkenmaskiner. Nogle har kun én funktion, andre overlapper hinanden.
Frituregryde eller airfryer – hvad er bedst?
Airfryers er et alternativ til frituregryden og bruger meget mindre eller slet ingen olie. Men frituregryden har andre fordele. Læs her om fordele og ulemper ved de to køkkenmaskiner