Mælkeskummere: Hvilken type skal du have?
Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Læs med her.

Indpisket luft øger smagen
Når mælk under opvarmning får pisket luft ind i mælken, bliver mælkens volumen øget.
Skummet mælk (og altså ikke skummetmælk) egner sig særlig godt til at blande med stærk espressokaffe til den klassiske caffe latte, fordi den gør kaffen mere cremet. Den indpiskede luft gør også, at du bedre oplever smagen.
Vil du læse hele artiklen nu?
Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Skal du reparere din køkkenmaskine?- Sådan kommer du i gang
Køkkenmaskinen kan klare lidt af hvert – medmindre den altså er gået i stykker. Vi har undersøgt, hvor nemt eller svært det er at få udskiftet reservedele og købe nyt tilbehør til de forskellige mærker.

Det skal du være opmærksom på, inden du køber en bordgrill eller panini-grill
Bordgrillen eller panini-grillen gør det nemt at grille kød og grøntsager hele året og lave lækre sandwich. Men grillen har også sine ulemper.

Denne elkedel dumper i vores test
Elkedlen er en enkel køkkenmaskine, som kun har til opgave at koge vand. Vi dumper en elkedel i vores test, fordi låget bliver for varmt, men vores test viser, at flere elkedler har udfordringer.