Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Bliv medlem og handl klogt

Undgå at blive snydt og gør de bedste køb. Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb.
Handl trygt
  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige eksperttest

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb

 

Allerede medlem? Log ind her

Tænk dig godt om, før du investerer

Interessen for investering stiger, og nu advarer Finanstilsynet om, at du skal passe på med løfter om hurtige gevinster.

Forhold dig kritisk til information om investering – især hvis du finder information på sociale medier, blogs, debatfora, i uopfordrede mails eller på gratis kanaler uden moderation.

Husk, at når du investerer, kan du risikere at tabe dine penge. Og investering er ikke gambling eller en hensigtsmæssig måde at opbevare dine penge, hvis det kun gælder for en kort periode. Det koster at investere, så du skal investere i en længere årrække for at få et godt resultat.

54 kr.
Hver måned
324 kr.
Hvert halve år
648 kr.
Hvert år

Medlemskabet er løbende og fortsætter, indtil du opsiger det. Vil du spare papir, porto og 5 kr. om måneden, kan du blive digitalt medlem.

 

DINE MEDLEMSFORDELE

Bedst i test
FIND DE BEDSTE PRODUKTER

Få adgang til Forbrugerrådet Tænks over 150 uafhængige test. Vi tester flere tusinde produkter hvert år - lige fra fiskeolie til fladskærme. Så finder du nemt og hurtigt de bedste, sikreste og billigste produkter. 

Derfor koster vores test penge
UVILDIGE OG GRUNDIGE TEST

Forbrugerrådet Tænks test er uvildige og veldokumenterede. De er ikke betalt af producenterne, som mange andre test på nettet. Derfor kræver de medlemskab - og derfor kan du regne med vores testresultater.

 

Rådgivning
FÅ RÅDGIVNING OG UNDGÅ AT BLIVE SNYDT

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig før, under og efter køb. Vi hjælper dig også med at skifte bank eller, hvis du skal klage. Vi betaler desuden dit klagegebyr.

magasinet
MODTAG MEDLEMSMAGASIN

Få tilsendt vores medlemsmagasin 10 gange om året eller læs det online. Her finder du masser af test og anbefalinger.

forbrugerhotline
85.000 MEDLEMMER FÅR HJÆLP

"Heldigvis kunne Forbrugerrådet Tænks medlemsrådgivning hjælpe mig med mine rettigheder, så jeg kunne få den nye sofa, jeg havde krav på."

Marienta Frost, medlem

Kontakt os
Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål til medlemskabet? Så ring til os på tlf. 77417741 på hverdage kl. 9-12 eller skriv til medlemsservice@fbr.dk. Du får svar inden for 24 timer på hverdage.

Vi er tilmeldt e-mærket og 3D secure

Når du betaler med dit betalingskort på taenk.dk vil du derfor modtage en sms med en sikkerhedskode fra Nets, som du skal indtaste. Hvis dit kort ikke er tilmeldt, kan du gøre det i forbindelse med købet.

emærket

Du kan bruge følgende kort og får 10% bonus med Forbrugsforeningskort.

Vi modtager betalingkort fra visa, mastecard, Forbrugsforeningen mm | Forbrugerrådet Tænk