Test: Robeez Mywood unisex | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem
Kemi test

Robeez
Mywood unisex

Om produktet

Lædersutskoene fra Robeez indeholder bisphenol F og S, og får derfor en C-kolbe.

Zalando: Vi stiller egne krav til produkterne  

"Hos Zalando har vi forpligtet os til at levere sikre produkter, som er i overensstemmelse med gældende lovkrav. Vi lever op til denne forpligtelse i vores due diligence-program og høje produktkvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Vores testprocedure dækker både lovregulerede og egne parametre, som supplerer eller overgår de lovbestemte minimumskrav, for vores produktsortiment. Skulle et testresultat overskride grænseværdierne på vores liste over begrænsede stoffer, vil dette udløse en øjeblikkelig tilbagetrækning af produktet fra vores platform - for eksempel hvis den lovbestemte grænseværdi for bisohenol A eller grænserne for andre begrænsede stoffer overtrædes. Dette gælder også for produkter, der endnu ikke er tilføjet til vores webshop.

Vores testkrav og -procedure er udviklede og opdateres løbende i samarbejde med anerkendte uafhængige laboratorier. Vi følger nøje den videnskabelige udvikling og debatter i branchen om uregulerede bisphenoler med hensyn til yderligere begrænsninger. Vi følger både regulering og best practises i branchen for at forbedre vores interne standarder og policies til gavn for vores kunder.

Vores kemikaliepolicy og testprocedure indgår i vores partnerskaber med leverandører og partnere gennem hele produktets livscyklus. Alle brandpartnere på vores platform er forpligtet til at overholde Zalandos liste over begrænsede stoffer, som opsummerer vores minimumskrav til kemiske stoffer."

Kemitest

Plusser

Minusser (stofferne er tilladte)

  • Uden andre bisphenoler
  • Med bisphenol f
  • Med bisphenol s