Test af bagemaskine - Se de bedste her Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Bagemaskiner

Hvilken bagemaskine bager det bedste brød? Find de bedste bagemaskiner i denne test fra 2019. Få anbefalinger og tips til købet af den bedste bagemaskine.

Testet d. 11. marts 2019

Vi har testet 13 bagemaskiner for deres evne til at bage et brød med en luftig, sej krumme og en gylden, sprød skorpe. På alle maskinerne er der blevet bagt henholdsvis hvidt hvedebrød samt fuldkornsbrød.

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{compareProducts.length}}/9
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
Sammenlign
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød holdet bag vores bagemaskine test

Peter står bag vores test af bagmaskiner

Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder, Test og analyse
Test og analyse

Sådan har vi testet bagemaskiner

  • Smagstesten er udført af to eksperter, der har vurderet helhedsindtrykket af brødene, herunder form, skorpe, krumme og brødets konsistens og smag. Det tæller ned, hvis dejkrogen har beskadiget brødet, eller brødet ikke er færdigbagt. 

  • Brugervenligheden er vurderet ud fra, hvor nemme maskinerne er at bruge i hverdagen, samt hvor lette de er at rengøre efter bagning. 

  • Byggekvaliteten er en vurdering af, hvor godt maskinerne er samlet, om de virker solide, og valget af materialer. 

  • Energiforbruget er målt under brug.

  • Støj er en subjektiv vurdering foretaget af eksperterne.

  • Tilberedningstiden er en måling af, hvor lang tid det tager at ælte, hæve og bage brødet.

    • Smagstest: 32% 
    • Brugervenlighed:20%
    • Byggekvalitet: 15%
    • Energiforbrug: 15%
    • Støj: 9%
    • Tilberedningstid: 4,5%
    • Manual: 4,5%