

Mød holdet bag vores bagemaskine test
Peter står bag vores test af bagmaskiner

Peter Skjødt
Sådan har vi testet bagemaskiner
-
Smagstesten er udført af to eksperter, der har vurderet helhedsindtrykket af brødene, herunder form, skorpe, krumme og brødets konsistens og smag. Det tæller ned, hvis dejkrogen har beskadiget brødet, eller brødet ikke er færdigbagt.
-
Brugervenligheden er vurderet ud fra, hvor nemme maskinerne er at bruge i hverdagen, samt hvor lette de er at rengøre efter bagning.
-
Byggekvaliteten er en vurdering af, hvor godt maskinerne er samlet, om de virker solide, og valget af materialer.
-
Energiforbruget er målt under brug.
-
Støj er en subjektiv vurdering foretaget af eksperterne.
-
Tilberedningstiden er en måling af, hvor lang tid det tager at ælte, hæve og bage brødet.
-
- Smagstest: 32%
- Brugervenlighed:20%
- Byggekvalitet: 15%
- Energiforbrug: 15%
- Støj: 9%
- Tilberedningstid: 4,5%
- Manual: 4,5%
Læs mere om dette
Få gode råd til hvordan du vælger det rigtige produkt og meget mere.

Bedste bagemaskiner i test
Bagemaskiner er smutvejen til nybagt brød. Men langt fra alle bagemaskiner laver velbagte brød. Se de bedste bagemaskiner i Forbrugerrådet Tænks test.

Bagemaskiner: 5 ting du skal vide inden køb
Bagemaskinerne i vores test kan alle bage brød, men maskinerne er alligevel ret forskellige. Disse 5 punkter bør du tjekke inden du køber en bagemaskine.

Brød: Skal du købe en bagemaskine?
Bagemaskiner gør det nemt at få nybagt brød, men vil du få brugt maskinen, eller kommer den bare til at fylde en masse plads i et skab.