Autostol baby: Disse er Bedst i test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Autostole til babyer op til 15 måneder: Her er de bedste

Hvilke autostole er bedst til babyer og børn op til 15 måneder? Forbrugerrådet Tænk tester autostole og anbefaler de bedste.

Trine Brøndsted · Foto: Getty Images · 21. maj 2024
Disse autostole er Bedst i Test til babyer

Autostolen skal være sikker for din baby, så babyen er godt beskyttet i bilen. Samtidig skal autostolen leve op til alle regler og krav.

Forbrugerrådet Tænk tester løbende autostole. På laboratoriet bliver stolene testet for, hvordan de beskytter dit barn i frontalkollisioner og sidekollisioner.

Autostolene bliver også undersøgt for, om de er nemme at bruge for forældrene, om barnet sidder godt i stolen og om stolen indeholder uønsket kemi.

Disse mærker har vi testet

I testen har vi testet autostole fra disse mærker:

ABC Design, Avionaut, Axkid, Besafe, Britax Römer, Bugaboo, Cosatto, Cybex, Graco, Joie, Kinderkraft, Lionelo, Maxi-Cosi, Nuna, Peg Perego, Recaro, Silver Cross, Stokke og Uppababy

Hvilken stol er sikker for dit barn og bedst i test? Få hjælp her.

Autostole bliver testet løbende

Selvom der kommer nye autostole på markedet løbende, så bliver autostolene også længe på markedet. Det betyder at testresultatet for en autostol, som er testet i fx 2022, stadig gælder. Vi undersøger, når vi opdaterer vores test, om autostolene endnu er på markedet, og om der er sket ændringer i deres udformning. Du kan derfor regne med testresultaterne, selvom de kan være flere år gamle.

Disse autostole er bedst

Forbrugerrådet Tænk anbefaler disse autostole til babyer. Autostolene som kan bruges af børn op til 15 måneder er Bedst i test i den alderskategori.

Vil du se hvilke autostole der er Bedst i Test?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?