Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Robotplæneklippere: Her er de bedste i test

Hvilken robotplæneklipper er Bedst i test? Se de aktuelt bedste robotplæneklippere og få vores anbefalinger til det rigtige køb.
Af Trine Quaade Brøndsted
11. Maj 2020
bedste robotplaeneklipper i test
Foto: Thorben Bayer

Hvilke robotplæneklippere er Bedst i test?

Robotplæneklipperen er populær som afløser for den gamle benzinplæneklipper eller el-plæneklipper. Og med god grund. For den automatiske plæneklipper er blevet bedre og billigere siden Forbrugerrådet Tænk testede robotplæneklippere første gang i 2017.

Robotplæneklippere er blevet bedre og billigere

Vores test viser mange forbedringer af robotplæneklippere. Batteri og motor er blandt det, der er forbedret mest markant.

En god robotplæneklipper kan i dag nemmere klare store græsplæner, og plæner som hælder eller er ujævne. Udfordringer, som kræver et godt og kraftigt batteri.

Robotplæneklippere er også blevet billigere. Hvor vores Bedst i Test robotplæneklipper i 2017 kostede over 11.000 kroner, koster den ene af de 2 Bedst i Test robotplæneklippere i den aktuelle test under 6.000 kroner.

Disse robotplæneklippere er Bedst i test:

Robotplæneklipperne i Forbrugerrådet Tænks test, som bliver Bedst i test, passer til 2 typer haver. Den ene plæneklipper kan klare store plæner, mens den anden er god til en noget mindre have. Forskellen er også tydelig i prisen.

Bliv medlem og se resten

Log ind eller køb adgang

- Få adgang til alle test og anbefalinger

- Gør de bedste køb og find de bedste produkter

- Undgå fejlkøb og at blive snydt

- Få hjælp til før, under og efter køb

- Støt vores arbejde for bedre rettigheder for alle forbrugere