Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Robotplæneklippere: Her er de bedste i test i 2019

Hvilken robotplæneklipper er bedst i Forbrugerrådet Tænks test af robotplæneklippere til store og små haver? Se de aktuelt bedste robotplæneklippere og få vores anbefalinger til det rigtige køb.
Af Jesper Frydland-Raun
11. April 2019
Foto: Thorben Bayer

Hvilke robotplæneklippere er bedst i test?

Robotplæneklipperen er populær som afløser for den gamle benzinplæneklipper eller el-plæneklipper. Og med god grund. For den automatiske plæneklipper er blevet bedre og billigere siden Forbrugerrådet Tænk testede robotplæneklippere første gang i 2017.

Robotplæneklippere er blevet bedre og billigere

Vores test viser mange forbedringer af robotplæneklippere. Batteri og motor er blandt det, der er forbedret mest markant. De er også blevet billigere. Hvor vores Bedst i Test robotplæneklipper i 2017 kostede over 11.000 kroner, koster den ene af de 2 Bedst i Test robotplæneklippere i den aktuelle test cirka 6.000 kroner.

Prisen på en robotplæneklipper er højere end almindelige elektriske plæneklippere, benzinplæneklippere og plæneklippere med batteri.  Den højere pris skyldes blandt andet, at robotplæneklipperen er mere avanceret end almindelige plæneklippere.

Her er de 3 bedste robotplæneklippere i vores test:

Robotplæneklipperne i Forbrugerrådet Tænks test ser måske nok ens ud. Men der er store forskelle, og det rigtige valg afhænger af dine behov og præferencer.

Bliv medlem og se resten

Log ind eller køb adgang

- Få adgang til alle test og anbefalinger

- Gør de bedste køb og find de bedste produkter

- Undgå fejlkøb og at blive snydt

- Få hjælp til før, under og efter køb

- Støt vores arbejde for bedre rettigheder for alle forbrugere