Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

LinkedIn: Sådan sletter du din profil

Sådan sletter du din Linkedin-profil trin for trin. Husk, at du ikke kan slette din profil ved blot at slette LinkedIn-appen.
Af Daniel Ravn
8. November 2018
LinkedIn - Sådan sletter du

Slet din LinkedIn-profil

Slet din profil på LinkedIn ved at følge nedenstående instruktioner. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 72 timer, før din konto er slettet.

Det er lettere at slette din konto fra en computer end fra en smartphone.
 

Slet din profil på den lette måde:

1. Tryk på dette link: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/63/closing-your-linkedin-account?lang=en, klik på knappen ’Close account’ og log ind. 

2. Vælg årsagen til, hvorfor du vil slette din LinkedIn-konto. Tryk herefter på ’Næste’.

3. Bekræft sletningen ved at trykke på ’Bekræft Konto’.

 

Slet din profil manuelt:

1. Start med at gå ind på www.linkedin.com og log ind

2. Hold musen over dit profilbillede oppe i højre hjørne

3. Vælg ’Indstillinger og privatliv’

4. Scroll ned i bunden og tryk på ’Lukning af din LinkedIn-konto’

5. Vælg årsagen til, hvorfor du vil slette din LinkedIn-konto. Tryk herefter på ’Næste’.

6. Bekræft sletningen ved at trykke på ’Bekræft Konto’.

Forbrugerrådet Tænk rådgiver ikke om sletning af LinkedIn-konto.

Forbrugerrådet Tænk rådgiver om markedsføringsloven og købeloven. Vi rådgiver ikke om sletning af din konto på LinkedIn. I stedet kan du bruge denne vejledning, der hjælper dig med at slette dig fra LinkedIn. 

Bliv medlem og se resten

Log ind eller køb adgang nu

- Få adgang til alle test og anbefalinger
- Gør de bedste køb og find de bedste produkter
- Undgå fejlkøb og at blive snydt
- Få hjælp til før, under og efter køb
- Støt vores arbejde for bedre rettigheder for alle forbrugere.