Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Happn: Sådan sletter du din profil

Sådan sletter du din profil på Happn trin for trin. Husk, at du ikke kan slette din profil ved blot at slette Happn-appen.
Af Daniel Ravn
6. April 2018
Happn Sletmig

Slet din Happn profil

I Happns app kan du deaktivere din profil inde i indstillinger. Klik på din profil, vælg "App Settings" og tryk på "Deactivate My Account". En deaktivering er dog ikke det samme som en sletning. Ved deaktivering vil dine personlige oplysninger ikke blive fjernet. For at få slettet din Happn-profil er du nødt til at skrive en forespørgsel til Happn. 

Slet din Happn-profil ved at følge nedenstående instruktioner.
 

Her er der mere indhold for dig, som er medlem

Log ind eller køb adgang for at se indholdet

Undgå fejlkøb med vores uafhængige testresultater og anbefalinger.

Sammenlign testede produkter for at finde de bedste til dit behov.

Få gode råd til før, under og efter køb og hjælp til dine rettigheder.