Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Test af lidt ældre dato: Sådan bruger du dem

Test kan være aktuelle flere år efter udgivelsen. Vi gennemgår nemlig testene jævnligt. Og så længe de anbefalede produkter kan købes, kan testen bruges.
Foto: iStock

Ældre test kan stadig bruges

Test på taenk.dk gennemgås med jævne mellemrum. Og så længe de produkter, vi anbefaler, er at finde i butikkerne eller som onlinekøb, vurderer vi, at testen kan bruges. Vi vælger af og til at opdatere priserne, så de er tidssvarende.

Men det er ikke hvert år, vi har mulighed for at teste alle produkter, og nogle test er måske af lidt ældre dato

Du vil kunne bruge testen til følgende:

Tips til købet

Alle vores test har artikler med gode råd eller tjeklister med tips til købet.

Se for eksempel vores test af fladskærme, hvor vi foruden testen, har samlet alt, hvad du skal vide inden købet, under brugen eller hvis noget går galt.

Markedsoverblik

Vaskemaskiner, opvaskemaskiner, fladskærme og andre af de produkter, vi tester jævnligt har vi samlet i en oversigt over de bedste mærker, med en gennemgang af al vores viden om de forskellige mærker på markedet.

Se for eksempel de bedste tørretumblere i vores tørretumbler test.

Sådan har vi testet

Du kan også se, hvad det er for ting, vi har lagt vægt på, da de lavede testen og vurdere, hvor godt det nye produkt, du ønsker - eller et af de andre produkter i testen lever op til det.

Læs for eksempel om, hvordan vi har testet støvsugere

Du kan også læse mere om, hvordan Forbrugerrådet Tænk generelt tester produkter

Brug også testen til brugt køb

Nogle test opdateres ikke hele tiden. Men du kan stadig bruge en test fra sidste år eller forrige år til at vurdere, om du skal købe et brugt produkt og hvilke ting, du skal gå efter.

For eksempel vil mange klapvogns- og barnevognsmærker blive solgt brugt, og du kan bruge anbefalingerne til at gå efter en brugt testvinder.

Brugt barnevogn: Det skal du tjekke inden køb

Køb brugt: Her er dine rettigheder, når du handler med private