Webinar: Hvordan får du den bedste elpris? | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Webinar: Hvordan får du den bedste elpris?

Det kan være rigtig svært at gennemskue elselskabernes komplicerede prisstrukturer og kommunikation. Vi har undersøgt selskaberne grundigt, og giver dig på dette webinar den nyeste viden om epriserne.

Foto: Getty Images · 4. maj 2023

Elmarkedet kan være en jungle at navigere i – med uoverskuelige elregninger, forskelligartede prisstrukturer, urimelige gebyrer, aggressiv markedsføring og manglende kundeservice. Det er også en af grundene til, at vi dumper en række elselskaber i vores test. 

Så hvordan finder du egentlig den bedste elpris? Og hvordan sikrer du dig bedst mod at blive snydt? Det kan du blive klogere på i et medlemswebinar på tirsdag den 9. maj.

Det kan du høre om

Med udgangspunkt i vores dybdegående test af elselskaber, vores forbrugerpanel og et hav af henvendelser fra forbrugere giver vi et indblik i, hvad du skal være særligt opmærksom på ved dit elselskab, og hvilken betydning selskabernes priser og produkter kan have for din regning.

Vi giver også et indblik i, hvilke overordnede problemer vi mener der skal løses på elmarkedet - så det bliver nemmere og tryggere at navigere i som forbruger. Til sidst vil du have mulighed for at stille spørgsmål til vores to eksperter. 

Webinaret blev sendt live tirsdag den 9. maj. 

 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?