Webinar: Hvordan får du dit barn til at spise mere grønt?
Bliv klogere på, hvordan du kan tilberede og servere grønt til de yngste, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Se eller gense webinaret her.
På webinaret kan du møde Annemarie Olsen, som blandt andet forsker i børns smagspræferencer og hvordan de påvirkes.
Få gode råd til, hvordan du kan tilberede og servere grønt, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Mad handler nemlig om andet end ernæring, og det kan være med til at skabe rammen om det gode samvær i familien.
Få også tips fra Forbrugerrådet Tænk til, hvordan du kan få plads til økologi i dit husholdningsbudget.
Målgruppen er forældre til børn på 4-10 år. Webinaret er en del af kampagnen ”Kaninføde i Ulvetimen” og er støttet af Fonden for økologisk landbrug.
Se eller gense webinaret her
Webinaret blev sendt live den 15. november kl 15-15.30, men her kan du se optagelsen af webinaret.
Hvem kan du møde på webinaret?
Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Det skal du vide om hvide bønner
Hvide bønner er egentlig en fællesbetegnelse for flere typer hvide bønner - fx de kendte baked beans. Her kan du læse om, hvor længe hvide bønner skal ligge i blød og koge, og hvordan du giver dem ekstra smag.
Det skal du vide om butterbeans
Butterbeans hedder også limabønner eller smørbønner på dansk. Butterbeans er en stor bønne med en fast struktur, der egner sig godt til gryderetter og salater. Læs her, hvordan du koger og bruger bælgfrugten.
Det skal du vide om belugalinser
Belugalinser er små, sorte linser. De har en fast struktur, når de er kogt, og derfor er de velegnet til at erstattet kød helt eller delvis i retter. Læs hvor længe, du skal koge belugalinser, og få tips til at give dem ekstra smag.