Webinar: Hvordan får du dit barn til at spise mere grønt?
Bliv klogere på, hvordan du kan tilberede og servere grønt til de yngste, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Se eller gense webinaret her.

Fotokredit: Getty Images
På webinaret kan du møde Annemarie Olsen, som blandt andet forsker i børns smagspræferencer og hvordan de påvirkes.
Få gode råd til, hvordan du kan tilberede og servere grønt, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Mad handler nemlig om andet end ernæring, og det kan være med til at skabe rammen om det gode samvær i familien.
Få også tips fra Forbrugerrådet Tænk til, hvordan du kan få plads til økologi i dit husholdningsbudget.
Målgruppen er forældre til børn på 4-10 år. Webinaret er en del af kampagnen ”Kaninføde i Ulvetimen” og er støttet af Fonden for økologisk landbrug.
Se eller gense webinaret her
Webinaret blev sendt live den 15. november kl 15-15.30, men her kan du se optagelsen af webinaret.

Hvem kan du møde på webinaret?
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Disse kidneybønner anbefaler vi
Der er meget stor forskel på kvaliteten af de kidneybønner, du kan købe i supermarkedet. Det viser vores test.

Disse røde linser anbefaler vi
Røde linser er ikke bare røde linser, der er nemlig stor forskel på kvaliteten, hvilket du især kan se, når linserne er kogt. Det viser vores test.

Her er de kikærter, vi anbefaler
Kikærter ser umiddelbart ens ud, men der er stor forskel på dem, når de bliver kogt og smagt på. Det viser vores test af kikærter.