Webinar: Hvordan får du dit barn til at spise mere grønt?
Bliv klogere på, hvordan du kan tilberede og servere grønt til de yngste, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Se eller gense webinaret her.

Fotokredit: Getty Images
På webinaret kan du møde Annemarie Olsen, som blandt andet forsker i børns smagspræferencer og hvordan de påvirkes.
Få gode råd til, hvordan du kan tilberede og servere grønt, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Mad handler nemlig om andet end ernæring, og det kan være med til at skabe rammen om det gode samvær i familien.
Få også tips fra Forbrugerrådet Tænk til, hvordan du kan få plads til økologi i dit husholdningsbudget.
Målgruppen er forældre til børn på 4-10 år. Webinaret er en del af kampagnen ”Kaninføde i Ulvetimen” og er støttet af Fonden for økologisk landbrug.
Se eller gense webinaret her
Webinaret blev sendt live den 15. november kl 15-15.30, men her kan du se optagelsen af webinaret.

Hvem kan du møde på webinaret?
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Det skal du vide om belugalinser
Belugalinser er små, sorte linser. De har en fast struktur, når de er kogt. Derfor er de velegnede til at erstatte kød helt eller delvis i retter. Læs her hvor længe, du skal koge linserne og give dem ekstra smag.

Det skal du vide om hvide bønner
Hvide bønner er en fællesbetegnelse for flere typer hvide bønner - fx de kendte baked beans. Her kan du læse om, hvor længe hvide bønner skal ligge i blød og koge, og hvordan du giver dem ekstra smag.

Det skal du vide om butterbeans
Butterbeans hedder også limabønner eller smørbønner på dansk. Den store hvide bønne egner sig godt til gryderetter og salater. Læs her, hvordan du koger og bruger bælgfrugten.