Webinar: Betaler du for meget for dine forsikringer?
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Webinar: Betaler du for meget for dine forsikringer?

... og dækker de overhovedet så godt, som du tror? Vi gør dig klogere på dine forsikringer og guider dig gennem udbredte misforståelser og faldgruber på et medlemswebinar. Se eller gense det her.

· 4. november 2022

Der findes et hav af forskellige forsikringstilbud, og flot markedsføring kan hurtigt give indtrykket af, at du ikke kan leve uden dem alle. Men matcher dine forsikringer egentlig dit reelle behov? Og dækker de overhovedet ligeså godt, som du tror?

Tirsdag den 29. november inviterer vi til medlemswebinar, der gør dig klogere på dine forsikringer. Du får bl.a. gode råd til at undgå de typiske faldgruber - og måske endda spare penge. 

Det kan du høre om

Seniorjurist, Jakob Steenstrup, giver et overblik over de forskellige forsikringstyper, man kan vælge. Herudover vil han gøre dig klogere på udbredte faldgruber og misforståelser, når man vælger forsikringer. 

Herefter vil projektleder i finansielle test, Emil Rosager Schaarup, give dig et indblik i sammenhængen mellem pris og selvrisiko og belyse, om samleforsikringer egentlig er en god idé. Slutteligt vil de to eksperter give gode og konkrete råd, du kan tage med videre. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til de to eksperter. 

Webinaret vil primært fokusere på indbo-, bil- og husforsikringer, men andre forsikringer vil også blive nævnt. 

Dem kan du møde

Emil Rosager Schaarup (tv) er projektleder i Test og analyse og beskæftiger sig indgående med finansielle test som forsikringsprodukter. Jakob Steenstrup (th) er seniorjurist og arbejder med bl.a. bolighandler, markedsføring og forsikringer. 

Se eller gense webinaret her

Webinaret blev sendt live den 29. november kl 15:00 - 15:45 - her kan du se optagelsen derfra: 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?