Webinar: Kan du optimere din boligøkonomi? | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Webinar: Kan du optimere din boligøkonomi?

Hvad kan du skrue på i din boligøkonomi for at være bedst økonomisk stillet i den nuværende situation? Og hvornår giver det mening at omlægge sit boliglån? Kom med til webinar den 21. november og bliv klogere.

Foto: Getty Images · 6. november 2023

Boliglånet er den største post på de fleste boligejeres budget. Derfor kan det være fornuftigt at stille sig selv følgende spørgsmål:

Kan jeg spare penge ved at omlægge mit realkreditlån til et lån med en anden rente? Er opkonvertering fx en god ide for mig? Og er der andet, jeg kan skrue på i min boligøkonomi for at være godt økonomisk stillet?

På et medlemswebinar den 21. november tager vi temperaturen på boligmarkedet og giver dig bl.a. den nyeste viden om, hvordan du kan optimere din boligøkonomi, med udgangspunkt i en ny test af realkreditlån. 

Webinaret vil ikke omhandle de nye ejendomsvurderinger. 

Dem kan du møde

Morten Bruun Pedersen (t.v.) er cheføkonom i Forbrugerrådet Tænk og beskæftiger sig med privatøkonomi og investering. Emil Rosager Schaarup (t.h.) er projektleder i Test og analyse og beskæftiger sig med test af finansielle produkter som realkreditlån.

Se eller gense webinaret her

Webinaret blev sendt live tirsdag den 21. november - se optagelsen af webinaret her: 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?