Webinar: Kan du spare penge på dine investeringer?
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Webinar: Hvad koster det at investere?

... og kan du spare penge på dine investeringer? Se eller gense webinaret, hvor vores to økonomiske eksperter sætter fokus på, hvilke omkostninger der er forbundet ved investering, og hvordan du kan minimere dem.

· 15. august 2022

Hvis du investerer din formue over mange år, har dine omkostninger stor betydning for, hvor meget du ender med at tjene – selv små procenter i omkostning kan udgøre mange tusinde kroner i det lange løb. 

I et medlemswebinar om investering den 25. august satte vi fokus på, hvilke omkostninger, der er forbundet ved investering, og hvilke muligheder du har for at minimere dem. Se optagelsen fra webinaret herunder. 

Det kan du høre om på webinaret

Cheføkonom Morten Bruun Pedersen giver først et indblik i den aktuelle udvikling på investeringsområdet og kommer med nogle generelle investeringsprincipper.

Hernæst giver projektleder i Forbrugerrådet Tænks testafdeling, David Reinhardt, konkrete eksempler på, hvilke udgifter der er forbundet ved investering, og hvor stor forskellen egentlig kan være. 

Webinaret er for dig, der kender lidt til investering i forvejen, men som gerne vil blive klogere på udviklingen og gå mere i dybden med investering. 

Hvem kan du møde på webinaret?

Morten Bruun Pedersen (tv) er cheføkonom og beskæftiger sig med privatøkonomi og investering. David Reinhardt (th) er projektleder i Test og analyse og arbejder med test af privatøkonomiske produkter som investeringsforeninger og pensionspuljer. 

Webinaret blev sendt live den 25. august 2022 - her kan du se optagelsen derfra: 

 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?