Karrykikærter til rugbrød
Arbejdstid: 15 min. / tid i alt: 15 min. En hurtig snack til ulvetimen. Brug enten hele eller mosede kikærter alt efter, hvad du tror, dit barn bedst kan lide.
![Billede af karrykikærter på rugbrød med æg](/sites/default/files/styles/medium/public/2023-10/Snild_T%E2%94%9C%C2%AAnk-Kaninf%E2%94%9C%C2%A9de_05_ny.jpg?h=1d834c74&itok=ZGi7hoeK)
Karrykikærter er hjemmelavet, børnevenlig pålæg, som er hurtig at røre sammen, og som både er god til frokost og som eftermiddagssnack i ulvetimen. Hvis I skal have rugbrød til aftensmad, så passer karrykikærter med æg også rigtig godt ind.
Opskrift
Arbejdstid: 15 min. / tid i alt: 15 min. Til 4 personer
Karrykikærter
1 karton eller 230 g udblødte og kogte kikærter
1 æble
2 æg
2 spsk mayonnaise
2 tsk karrypulver
1,5 dl 10% græsk yoghurt
Salt og peber
Rugbrød
Alle ingredienser kan købes økologiske.
Sådan gør du
- Kog æggene i 8 minutter og læg dem i en skål med koldt vand.
- Kom halvdelen af kikærterne ud på et skærebræt og mos dem med en gaffel. Rør dem sammen med yoghurt og karrypulver i en skål.
- Skær æblet og æggene i tern og kom dem i dressingen sammen med resten af kikærterne. Kan dit barn ikke lide konsistensen af kikærter, så mos alle kikærterne i dressingen.
- Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
- Kom karrykikærterne på en skive rugbrød som en hurtig snack eller frokost.
Retten er udviklet af Planetarisk Kogebog og med støtte fra Fonden for økologisk landbrug.