De bedste rygsække til dagture | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Rygsæk til dagsture: disse er Bedst i test

En god lille rygsæk til dagsture skal være praktisk, sidde godt og kunne holde til at blive brugt. Se, hvilke rygsække vi anbefaler.

Tage Majland · Foto: Getty Images · 14. juni 2021
Rygsække til dagture bedst i test

En lille rygsæk til vandreturene

Skal du på vandretur og har brug for at bære mere end en ekstra trøje og en vandflaske, er det praktisk med en god mindre rygsæk, der er rar at have på ryggen.

Forbrugerrådet Tænk har testet små rygsække på 20-30 liter. I vores rygsæk test ser vi på, hvor behagelige de er at bruge, hvor rummelige de er, om de er vandtætte og meget mere.

Vælg en rygsæk der passer dig

I testen af små rygsække har vi testet backpacks, som koster 500-1.000 kroner. Kvaliteten er generel høj blandt de testede rygsække, så vælg en rygsæk, som passer godt til dit behov.

Hvis det er vigtigt at rygsækken er vandtæt, er det en god ide at se dig for.

Under hver testet backpack kan du se, om de er vandtætte, har plads til vandrestave og meget mere.

Mere plads end angivet

Pladsen i rygsække er ofte angivet som en del af modellens navn, hvor et tal angiver volumen i liter. Deuter Trans Alpine 30 indeholder eksempelvis 30 liter.

Alle produkter lever op til det angivne volumen, viser Forbrugerrådet Tænks test. Faktisk rummer de fleste rygsække mere end angivet.

Disse rygsække er de bedste i testen

Én rygsæk bliver Bedst i test, den var testpersonernes fortrukne og klarede sig også godt i vores laboratorie test. Vi anbefaler også en anden rygsæk, som både er god og forholdsvis billig.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?