Test: Liewood Kravletæppe Glenn | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem
Kemi test

Liewood
Kravletæppe Glenn

Om produktet

Babytæppet fra Liewood er uden en række problematiske bisphenoler. Vi målte dog et mindre indhold af bisphenol A, og tæppet får derfor en B-kolbe.

Liewood: Tæppet overholder regler og er sikkert

”Liewood tester sine produkter i henhold til konkret lovgivning, og vil gerne understrege at Glenn Aktivitetstæppet overholder alle disse standarder og krav på markedet, og er fuldt ud sikkert at bruge. Samtidig vil vi fremhæve, at Liewood og vores leverandører af aktivitetstæppet er GOTS -certificeret, hvilket betyder, at man skal opfylde strenge miljømæssige- og sociale kriterier, såsom udelukkelse af giftige kemikalier, brug af ansvarlige produktionsmetoder, beskyttelse af arbejdstageres rettigheder og fremme af retfærdige arbejdspraksis. Derfor er produktionen og Liewoods brug af tekstilmaterialer af høj kvalitet, der gennemgår grundige audits og tests. 

Vi anerkender, at Forbrugerrådet Tænk udfører deres test anderledes end lovgivningen. Tænk’s test fandt 57 ng/g BPA i Glenn Aktivitetstæppet, hvilket svarer til 0,057 mg/kg, hvilket er et meget lille indhold af bisphenol.

Hos Liewood er vi engageret i at designe og producere produkter af høj kvalitet og vi bestræber os altid på en åben og ærlig dialog. Vi værdsætter samtidig Forbrugerrådet Tænks værdifulde arbejde med at sikre forbrugernes sikkerhed.”

Kemitest

Plusser

Minusser (stofferne er tilladte)

  • Uden andre bisphenoler
  • Med bisphenol a