babymadrasser - Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse babymadrasser er bedst i test

En babymadras skal støtte din baby rigtig, være sikker og fri for uønsket kemi. Vi har testet babymadrasser, se hvilke vi anbefaler.

Trine Brøndsted · Foto: Getty Images · 4. marts 2024
disse babymadrasser er Bedst i Test - barn sover i tremmeseng

Skal dit lille barn sove godt og sikkert i tremmesengen, så peger vi på fire madrasser, som klarer sig godt i vores test. De madrasser scorer højt i testen af komfort, sikkerhed og uønsket kemi.

Uvildig laboratorietest af babymadrasser

De mindste børn begynder typisk med at sove i en tremmeseng på 120 x 60 cm. Det er vigtigt med en god og sikker babymadras, der støtter kroppen, og hvor det lille barn ikke kan komme i klemme eller bliver udsat for uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk har testet 12 babymadrasser.

Testen er uvildig og er udført på et anerkendt laboratorium. Vi udvælger og køber selv madrasserne, så de dækker markedet i mærker og pris. Producenterne har derfor ingen indflydelse på testresultaterne.

I testen indgår bedømmelse af:

  • Støtte af kroppen og sovemiljø
  • Sikkerhed
  • Holdbarhed
  • Brugervenlighed

Disse mærker af madrasser har vi testet

Følgende mærker af babymadrasser er testet: BabyDan, BeKids, Ikea, Jysk, Leander Luna, Nordisk Fjer, Träumeland og Änglamark

Vi har valgt disse madrasser, da de dækker markedet bredt.

Nogle madrasser er gentestet

Vi tester løbende babymadrasser og vi tester dem efter samme testsystem, derfor vil du i testen finde madrasser, som er testet i 2022, men hvor vi har sikret at det fortsat er samme model, som er på markedet.

I vores test i 2020 oplevede vi, at nogle af madrasserne havde problemer, dem gentestede vi i 2022, fordi vil ville se om producenten havde fjernet problemerne. I nogle tilfælde havde de. Så vær opmærksom på, om din madras er fra før december 2020

Disse 4 babymadrasser er gode valg til tremmesengen

Ikke alle testede madrasser er sikre for de små børn. Her kan du se de babymadrasser, vi anbefaler i vores test. En madras bliver Bedst i Test og tre ser vi som gode valg. De anbefalede madrasser har høj sikkerhed og holdbarhed og er fri for uønsket kemi. 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?