Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Espressomaskine: Hvor god er din?

Mælkeskummeren og kaffekværnen holder ikke evigt på en espressomaskine. Men på hvilken espressomaskine holder de bedst? Del dine erfaringer med os.
16. Januar 2018
espressomaskine - det bedste mærke
Foto: Getty Images

Hvor længe holder din espressomaskine?

Espressomaskiner findes i mange forskellige udgaver. Funktioner, design og ikke mindst priserne er vidt forskellige. Men er kvaliten også forskellig fra model til model?

Forbrugerrådet Tænks Mærkebank vil gerne høre din erfaring med din espressomaskine, så vi kan blive klogere på, hvilket mærke, der holder bedst.

Erfaringerne som du har gjort dig, er et værdifuldt supplement til vores test. I vores laboratorier kan vi måle temperaturer, energiforbrug og tidsforbrug, men espressomaskinens holdbarhed og brugervenlighed er du den bedste til at svare på.

Levetiden på espressomaskiner af forskellige mærker kan vi få en bedre idé om med dine og andre medlemmers svar. På den måde kan du hjemme fra sofaen påvirke producenterne til at forbedre eller fastholde kvaliteten på deres espressomaskine.

Del din erfaring med espressomaskiner her

Hvor lang tid tager det?

Undersøgelsen tager 5-10 minutter. Spørgsmålene handler både om espressomaskiner og tørretumblere. Du behøver ikke dele din erfaring med begge produkter.

I spørgeskemaet har du mulighed for at tilmelde dig Forbrugerrådet Tænks Mærkebank. Tilmelder du dig Mærkebanken, vil du få 5-6 spørgeskemaer om året om forskellige produkttyper. Du kan altid afmelde dig igen.

Hvordan ser jeg svarene?

Resultaterne fra Mærkebank-undersøgelsen sender vi ud til alle, der har deltaget, når undersøgelsen er afsluttet.

Anbefalingerne fra Mærkebanken vil vi også vise i forbindelse med vores test.

Mærkebanken gør dig altså klogere på andre brugeres erfaringer. Og de bliver klogere på dine.