Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Opvaskemaskiner: Her er de bedste mærker

Hvilke opvaskemaskine-mærker er bedst? Bosch, Siemens eller Miele? Vi har samlet alle vores testresultater og spurgt ejerne. Se de bedste mærker her.
Af David Bergeon
9. Juli 2020
opvaskemaskiner her er de bedste maerker
Foto: Getty Images

Er nogen opvaskemaskiner bedre end andre?

I Forbrugerrådet Tænks opvaskemaskine test kan du finde de bedste modeller. Men er der nogen mærker, som klarer sig bedre end andre?

Vores analyse af testresultaterne for mere end 1.000 opvaskemaskiner, der er testet mellem 2016 og 2020 viser, at der er nogle mærker, der generelt klarer sig bedre.

Hvilke opvaskemaskiner holder bedst?

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt hvor godt de enkelte mærker af opvaskemaskiner holder. I vores Mærkebank har over 1.800 deltagere i 2016 og knap 1.000 deltagere i 2020 delt deres erfaringer med forskellige opvaskemaskiner.

Vi har sammenlignet vores testresultater og opvaskemaskine-ejernes svar. Her kan du se, hvilke mærker der klarer sig godt i vores test, og som ejerne er gladest for.

Disse mærker har vi analyseret

I vores analyse af mærkerne finder du: AEG, Asko, Beko, Bosch, Siemens, Electrolux, Miele, Samsung og Zanussi. Det er de mærker vi har testet flest af. Det er også nogle af de mærker, som de fleste deltagere i mærkebanken har ejet, og som vi derfor bedst kan sige…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb