Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Ledningsfrie støvsugere: Disse er Bedst i test

Se hvilken ledningsfrie støvsugere der er Bedst i test. Vi har testet 82 støvsugere og der er stor forskel på kvaliteten. Her får du vores anbefaling.
Af Lars Nøhr Andresen
17. August 2020
Disse ledningsfrie støvsuger er Bedst i test | Forbrugerrådet Tænk
Foto: Getty Images

Ledningsfrie støvsugere er poseløse, batteridrevne håndstøvsugere, der er forlænget med et rør. De kaldes også for stangstøvsugere eller trådløse støvsugere. 

De batteridrevne støvsugere er væsentlig dyrere end almindelige støvsugere og samtidig generelt dårligere til at støvsuge. Derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for, før du køber en ledningsfri støvsuger.

Sådan har vi testet ledningsfrie støvsugere

I vores ledningsfri støvsuger test undersøger og tester vi støvsugernes for deres evne til at støvsuge støv, krummer og hår op på forskellige underlag, som gulvtæpper og hårde gulve. Vi har også testet for brugervenlighed, batterilevetid, energiforbrug og støj.

Disse ledningsfrie støvsugere har vi testet

Forbrugerrådet Tænk har på laboratorium testet 82 ledningsfrie støvsugere fra en langt række mærker:

Ariete, Bissell, Black&Decker, Bosch, CECOTEC, DEBOOT, Domo, Dyson, Electrolux, Gorenje, Haeger, Hoover, Kärcher, Leifheit, Miele, Nilfisk, OBH Nordica, Philips, Point, Princess, Roborock, Roidmi, Samsung, Vorwerk og Xiaomi

Ledningsfrie støvsugere er bedst til let rengøring

Testen viser, at støvsugerne har svært ved at suge snavs op, og at batterilevetiden er alt for kort, hvis du skal støvsuge et stort hus.

Ledningsfrie støvsugere er derfor bedst til den lette rengøring, og selv den bedste ledningsfrie-støvsuger er dårligere og dyrere end mange gennemsnitlige støvsugere.

Fordele og ulemper ved ledningsfrie støvsugere

Disse ledningsfrie støvsugere er Bedst i test

Vil du gerne have en ledningsfri støvsuger, så vælg eventuelt en af dem vi anbefaler. Vi anbefaler tre ledningsfrie støvsugere hvor af én bliver Bedst i test. Se hvorfor vi anbefaler dem og hvilke forbehold vi har.

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb