Dette mærke laver de bedste ovne | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Ovn: Hvilket mærke anbefaler ejerne?


Den bedste ovn varmer altid jævnt, er let at gøre ren og går ikke i stykker. Vi har spurgt forbrugerne, om de kan anbefale mærket på deres ovn til dig.

David Bergeon · Foto: Getty Images · 9. december 2019
mand lugter til ovn af særligt mærke

Det bedste ovnmærke

Hvilket mærke skal du gå efter, når du skal købe ovn? Forbrugerrådet Tænks mærkebank har indsamlet knap 1.000 ovn-ejeres erfaringer, som du kan drage fordel af.

2 ovn-mærker får både gode anbefalinger fra forbrugerne og har vundet Bedst i test med 1 af deres modeller. Den ene model er testens dyreste ovn, den anden model kan du få noget billigere.

Ovnmærket, der får de allerbedste anbefalinger fra brugerne, klarer sig ikke godt i test på vores laboratorier. Og det kan der være en god grund til.

Her får du knap 1.000 brugeres anbefalinger af ovne fra mærker som AEG, Bosch, Electrolux, Gorenje, Miele, Siemens og Voss.

Miele: Favorit hos ejerne – ikke i test

Miele laver gode ovne, hvis du skal tro på ejernes anbefalinger. Hele 95 procent af Miele-ejerne anbefaler dig at købe en Miele-ovn.

Forbrugerrådet Tænk har testet en Miele-ovn på laboratorie, men den testede model kan ikke leve op til ejernes anbefalinger.

Miele-ovnen klarer sig kun middelmådigt i testen, blandt andet fordi energiforbruget er højt.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?