Har du brug for ekstraudstyr til din køkkenmaskine? Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Køkkenmaskiner: Har du brug for ekstraudstyr?

Køkkenmaskiner har diverse dejkroge og piskeris med i pakken. Men til mange køkkenmaskiner kan du få en masse ekstraudstyr. Men har du brug for det?

Signe Bønsvig · Foto: Getty Images · 19. november 2018
Person der gør brug af sin køkkenmaskine og skal bruge ekstraudstyr

Køkkenmaskine: Hvilket ekstraudstyr skal du vælge?

Dejkrog, rørekrog og piskeris følger med alle køkkenmaskiner. Overvejer du en af de mere specialiserede køkkenmaskiner, skal du være opmærksom på, at de som regel kun kan ælte, røre og måske piske. Det er ofte ikke muligt at købe ekstraudstyr til dem.

Andre modeller er lige modsat. Her kan du tilkøbe mange former for ekstraudstyr -  fra kødhakker og blender til pastamaskine og råkostjern. Flere modeller kommer også i diverse udstyrsvarianter, hvor forskelligt ekstraudstyr følger med i en samlet pakke.

Men hvad skal du vælge?

Denne artikel har fokus på de mærker, Forbrugerrådet Tænk har testet, men vær opmærksom på, at der kan være forskelle afhængig af modellen.

Kødhakker: Lav kødet til dine hakkedrenge selv

Kødhakkeren med det gammeldags håndsving har nogle måske stadig stående derhjemme. Nogle bruger den til at hakke kød, andre til at lave vaniljekranse i december, og måske bruger man den slet ikke mere. Hvis man ville ønske man gjorde, kan man overveje et tilkøb til sin køkkenmaskine.

Log ind eller bliv medlem

Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Allerede medlem?